Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ÁGYÚKKAL A VÍRUS ELLEN ?

Elesett a harcokban, vagy elmenekült előle? 

article preview

Kitört a háború- vége a járványnak 

Vagy csak a háború folytatódik tovább, a forgatókönyv szerint? 

Az őrült pszichopaták vezénylete alatt az emberiség elleni háború újabb fordulatot vett.

Ne higgyük, hogy ilyen "könnyen" megúsztuk a biológiai és pszichológiai hadviselést,mert a járvány csak a kezdet volt,nem más,mint a bemelegítés. A médiák indították 2 éve is a koronapánikot,a mögöttük megbújó vállalati tulajdonosok és érdekszférák irányításával. A terv bevált, a módszer működött,- jöhet a következő felvonás! Ez már nem elmeháború,most már valódi fegyverek ropognak a szomszédunkban,életünket és biztonságunkat fenyegetve.A káoszt el kellett indítani valahogy, hogy eljusson majd arra a pontra,amikor az emberek már bármit elfogadnak,csak vége legyen! A félelem és engedelmesség harca ez, út a teljes feladás és elfogadás felé.Az Újvilágrend most mutatja meg igazi arcát és céljait.  who-jarvany-kovetes-digitalisan.jpg

A vírussal és a vakcinákkal elfogadtatták a médiák igazságát,a felsőbb irányítást,a "közérdekkel" a központban, a behódolást és megadást vezették be egy felsőbb akaratnak: Mindent a "KÖZ"-jó érdekében! Ha nem is teljesen,de majdnem sikerült elérniük a bolygó összes lakosának bevonását a legnagyobb emberkísérletbe,amilyen még sohasem volt. Kiirtani a gyengéket, az öregeket,bevezetni a legújabb géntechnológiák elsőbbrendűségének elfogadását  a köztudatba. De ez csak az első lépés volt. Kiszállni nem tudtak belőle, vagy nem is akartak, előhúzták ezért a másik kártyát: az orosz atomfenyegetést,és ezzel azt a régi-új ellenségképet,amivel egy ideje már riogattak a háttérből.A járványból való kiszálláshoz a legjobb indok egy háború sok -sok menekülttel és további áldozatokkal, nem mellesleg egyben legyőzhető az Újvilágrend bevezetésének egyetlen gátja: a makacs én önfejű,mindennek ellenálló Oroszország. Kettőt egy csapásra! 

Az emberi értékrend már régen felborult,a tecnokraták szerint az "ember legyőzte a természetet": Legyünk hát a Világ urai! Ám ehhez a jogrendet is fel kellett borítsák,amit egész egyszerűen úgy oldottak meg, hogy egyszercsak volt jogrend,- nincs jogrend! Azt vettük észre, hogy a törvények már csak egyoldalúan ránk vonatkoznak, a hatalomban lévők pedig azt tesznek amit akarnak velünk,és az ellenkező államokkal is.Felmentették magukat a felelősség alól,mint tapasztalhattuk a jávrányhelyzet során.De amit most tesznek, az minden képzeletet felülmúl! Az USA és szövetségesei, az EU, a NATO, az ENSZ egymásra licitálva borítják fel, teszik semmissé a saját törvényeiket, a nemzetközi jogot, ha annak rajtuk kívül bárki másra is vonatkozni kellene! Az Egyvilágrend urai fokozzák a szorítást, hogy még több halált és pusztulást tudjanak okozni továbbra is az egész Földön! 

Nehogy azt higgyük, hogy mert véget vetnek a "járványnak",elkerülhetjük  a folytatást! A java még csak most jön! Az oroszok elleni szankciók teljes körűek az egész Földön banki és gazdasági szinten, ami mindenhol, és mindenkire éreztetni fogja a hatását.A jogrendszer után a bankrendszer és a gazdaság lerombolása következik, -újfennt  minden felelősség és következmény vállalása nélkül! Újabb milliók fognak meghalni ebben a harcban is,még több vállalkozás csődöl be és szűnik meg örökre, még több éhező és nincstelen ember lesz a Földön,akik mind a rendszer halálra ítéltjei az elveszített munka,lakhatás és megélhetés, a brutális infláció és élelmiszerhiány miatt,ami hamarosan bekövetkezik! A népirtás nem áll le,csak más módszerrel folytatódik! 

A Great Reset újabb felvonása következik: add meg magad,- és mint humán erőforrás,megmaradhatsz, - vagy meghalsz büszkén és szabadon! 

UKRAJNÁBAN ÉS MAGYARORSZÁGON IS HIRTELEN MEGSZŰNT A "JÁRVÁNY" ! 

A hatalmas menekültáradat miatt már nem tudják tovább sehol sem fenntartani a korlátozásokat és a kényszert.

Ukrajna egyik napról a másikra már nem a koronavírus-veszélyeztetett terület – mindössze 36,2 százalékos a beoltottság
2022. február 28.  http://de.rt.com/inland/132767-ukraine-kein-corona-hochrisikogebiet-mehr/
A Robert Koch Intézet már nem sorolja Ukrajnát és néhány közvetlen szomszédos országot a fokozottan veszélyeztetett területek közé. Ez megkönnyíti a menekültek bejutását az országba. Fehéroroszország és az Orosz Föderáció továbbra is a kockázati területek közé tartozik.. Az oldalon hivatalosan ez áll: "Információ a szövetségi külügyminisztérium, a BMG és a BMI által a nemzetközi kockázati területek kijelöléséről." Február 25-én 13:30-kor az oldalt a következő megjegyzésekkel látták el:

"Az alábbi kockázati területek besorolási lista 2022. február 27-én, vasárnap 12:00 órától hatályos."A hivatkozás azon országok listájára hivatkozott, amelyek a Németországi Szövetségi Köztársaság fent említett intézményeinek meghatározása szerint „a SARS-fertőzés különösen magas előfordulási gyakorisága miatt különösen nagy fertőzésveszélyes területeknek minősülnek. CoV-2 koronavírus". Az ukrán válság aktuális eseményeinek régióit tekintve február 27-én, vasárnap éjfélig ábécé sorrendben vannak rendezve (megjegyzéssel: "Az alábbi kockázati területek besorolási lista 2022. február 20-án, vasárnap 00:00-tól érvényes) , a következő államok  szerepelnek a határ közvetlen közelében : 

Fehéroroszország, szintén Fehéroroszország (2021. október 3. óta fokozottan veszélyeztetett terület)
Lengyelország (2021. december 5. óta magas kockázatú terület)
Moldovai Köztársaság (2022. január 23. óta magas kockázatú terület)
Orosz Föderáció (2021. július 7. óta magas kockázatú terület)
Szlovákia (2021. október 31. óta magas kockázatú terület)
Ukrajna (magas kockázatú terület 2022. január 30. óta)
Magyarország (magas kockázatú térség 2021. október 14. óta)
E hét elejétől 39  másik  nemzettel  és régióval együtt a következő országok már nem minősülnek úgynevezett magas kockázatú terület államainak: 
Lengyelország Moldovai Köztársaság Szlovákia Ukrajna
Magyarország   Fehéroroszország és az Orosz Föderáció azonban továbbra is szerepel a listán, mint kiemelten veszélyeztetett területek. Továbbá a következő országok Ukrajna közvetlen közelében: Románia, Litvánia, Lettország."Az EU Tanácsának az európai utazások korlátozására vonatkozó ajánlásai (2020/912 tanácsi ajánlás) lehetővé teszik többek között olyan személyek utazását, akiknek nemzetközi védelemre vagy egyéb humanitárius okokból védelemre van szükségük. Ettől függetlenül a CoronaEinreiseV követelményeinek teljesülniük kell. Ukrajna 2022. február 27-től már nem tartozik a fokozottan veszélyeztetett területek közé. A koronavírus-belépési rendelet értelmében csak általános beutazási kötelezettség van érvényben, de karantén és regisztráció már nem."

A frissítést a következő megjegyzés egészíti ki:    ursula-covid-plakattal.jpg

"A szövetségi rendőrség gyakorlatiasan fogja kezelni a helyzetet a háborús menekültek és a lakóhelyüket elhagyni kényszerült személyek esetében. Többek között önkéntes vizsgálatokat ajánlanak fel a határon a belépéskor. A COVID-10 tüneteinek észlelése esetén egészségügyi szakemberekkel konzultálnak. "A Südwestrundfunk (SWR)  február 27-én így fejtette ki honlapján: "Caritas: Egyre többen menekülnek Ukrajnából – Baden-Württemberg gyorsan és bürokratikusan szeretne segíteni" . A cikk így folytatja:

"Az Állami Egészségügyi Minisztériumnak gyorsan fel kell ajánlania minden érkezőnek a COVID-19 elleni védőoltást."

A jelenlegi állapot szerint Ukrajnában (43,46 millió lakos) az állampolgárok jelenlegi beoltottsága 36,2 százalék. A lakosság 35,0 százaléka teljesen beoltott. A lakosság 1,7 százaléka kapott eddig emlékeztető oltást.

Minden járványügyi korlátozást eltöröl Magyarország ! 

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20220303/rendkivuli-minden-jarvanyugyi-korlatozast-eltorol-a-kormany-magyarorszagon-530643

2022. március 03. 12:27
A Kormányinfón Gulyás Gergely ma bejelentette, hogy a kormány a járványügyi korlátozásokat kivezeti, megszűnik az általános maszkviselési kötelezettség, megszűnnek a védettségi igazolványok, megszűnik a munkahelyek által elrendelhető oltási kötelezettség (ez az állami intézményekre, az iskolákra is vonatkozik, de nem vonatkozik az egészsügyi és szociális intézményekre), és a kórházakban, szociális intézményekben továbbra is maszkot kell hordani. A magyar gáztározókban legalább három hónapra elegendő földgázt tárolunk jelenleg. Az eseményről percről percre tudósítunk ebben a cikkünkben.
Nincs szükség rendezvényeken a védettségire

Nincs szükség semmilyen rendezvényen való részvételhez a védettségi igazolványra - felelte a miniszter egy egyértelműsítő kérdésre válaszolva. A lazítás hétfőtől lesz érvényes. Abban bíznak, hogy ez a helyzet nyáron is fennmaradhat, így a koncertek és fesztiválok is szabadon látogathatók lesznek mindenki számára - vetítette előre.

Az új szabályozás szabadságot biztosít - zárta a tájékoztatót Gulyás Gergely. És hogy mi a véleménye a szanciók következményeiről? Kb ugyanaz,mint Ursula von der Leyennek: " A háborúnak ára van, amit valakinek meg kell fizetni " ! 

Az operatív törzs értékelte az európai és a magyar járványügyi helyzetet, és megállapította, hogy a járvány ötödik hulláma a végéhez közeledik, ezért

KIVEZETIK A JÁRVÁNYÜGYI KORLÁTOZÁSOK DÖNTŐ TÖBBSÉGÉT.

hétfőtől megszűnik az általános maszkviselési kötelezettség,
a kötelező oltás előírását is megszüntetik, de a szociális és egészségügyi dolgozók esetében, az idősotthonokban és szociális intézményekben továbbra is előírhatják azt,
az idősotthonokban és szociális intézményekben marad a maszkviselés,
kivezetik a védettségi igazolvány használatára vonatkozó szabályokat is.

Miután nem tudjuk, hogy lesz-e a járványnak hatodik hulláma, ha szükséges, akkor lehet, hogy ezeket újra be kell vezetni. De ma a virológusok optimistábbak, mint bármikor korábban.

Az egészségügyi veszélyhelyzetet ugyanakkor fenntartják két okból: az említett fennmaradó intézkedések is ezt kívánják, részben a hatodik hullám veszélye miatt, és a kormány cselekvőképességét is fenn kell tartani. TEHÁT INNENTŐL JOGTALANUL TARTJÁK FENN A VESZÉLYHELYZETET A RENDELETI KORMÁNYZÁS FENNTARTÁSA MIATT! 

Gulyás szerint:  Az infláció a negatívuma a jelenleg kialakult helyzetnek, és az energiaár-emelkedésnek is - fogalmazott a miniszter.- Minél előbb lesz béke, annál előbb szűnik meg a világgazdaság által a magyar gazdaságra gyakorolt negatív hatások következménye.- A napraforgóolaj megdrágulhat, Ukrajna nagy exportőr.- Ami a szankciókat illeti, a Krím annektálását követő szankciók eredménytelenek voltak, de veszteséget okoztak az EU-nak. Nem tudtuk elkerülni, hogy katonai fellépést kezdjen Oroszország Ukrajnában.- MILYEN SZÉPEN FELMONDJA A LECKÉT!  Egyelőre olyan szankciók születtek, amik főleg  Európának fájnak. Magyarország világossá tette, hogy az egységes Európa érdekében állnak ki. ÉS VISELHETJÜK A GAZDASÁGI KÖVETKEZMÉNYEKET IS ! 

A bankcsőd ellentétes az ország érdekeivel, különösen azoknak az érdekeivel, akiknek a betéteit nem kártalanítja a korlát felett az OBA - mondta.  A szankciók bevezetésének is vannak vesztesei, a magyarországi Sberbank csődbe ment, 70 ezer betétesnek volt itt betétje, az OBA 100 ezer euróig kártalanítja őket.

NÉHÁNY EZER SZÁMLA VAN, AHOL A BETÉTBIZTOSÍTÁS FELSŐ HATÁRÁT MEGHALADÓ ÖSSZEG VOLT.

12 önkormányzat is van közöttük, itt a bérkifizetésekről a kormány gondoskodik, és kedvezményes hitelt biztosítanak az önkormányzatoknak a betét erejéig, az elszámolásról később fognak beszélgetni. 

- GULYÁS ÚR! EZEKKEL AZ EMBEREKKEL MI LESZ? ELVESZÍTETTÉK MINDENÜKET,ÉS KÉSZ,ÍGY JÁRTAK ? 

"Jelenleg nem tartjuk megalapozottnak, hogy 9 százalékra emelkedhetne az infláció, a jegybank 5-6%-os inflációval számol, ennnél lehet magasabb, de ez attól is függ, meddig tart a háború".- mondta Gulyás. - ADDIG TART,AMÍG TELJES LESZ A KÁOSZ !? KI AKART ITT HÁBORÚT AZ USA-n KÍVÜL,MINT MÁR ANNYI ESETBEN ? 

Az orosz földgáztól a fűtésben, közlekedésben és gyáriparban függetlenedni kell az uniós álláspont szerint. Ilyen szankció nem lesz, mert számos országot "megölne" egy ilyen döntés. Alternatív lehetőség a cseppfolyós gáz (LNG), ám ennek egyelőre az ára nem versenyképes. A Roszatommal való együttműködést megszüntethetik-e? A magyar álláspont változatlan, atomenergia nélkül minden háztartás 260 ezer forinttal fizetne többet. ÉS MI LESZ HA AZ EU MÁSKÉPP HATÁROZ? 

A Magyarországra érkező menekültek száma kapcsán egyelőre nem mondhatunk jövőre vonatkozó becslést, ez a háború hosszával, körülményeivel lesz kapcsolatban.

Egekbe szökhet a búza ára a háború miatt Az elmúlt években a magyar mezőgazdaság termelékenysége nőtt, az évente megtermelt búza mennyiségét tekintve 22 millió embert tudnánk ellátni évente. 1000 Ft LESZ EGY KILO KENYÉR ? 

Az EU komoly szankciókról döntött, ami Európának, Magyarorszának is okoz gazdasági károkat. AMINEK A MIÉNK A KÖVETKEZMÉNYE ! NEM MI AKARTUNK BÉKE HELYETT HÁBORÚT

A járványnak,legalábbis ennek,vége lett. A háború elűzte a vírust,vagy a menekültek elől menekült el? De a felelősségre vonás nem lesz elkerülhető akár háború lesz, akár nem,a bűnösöknek mindenért előbb vagy utóbb felelniük kell! 

Egy edző kitálalt a februári pedagógus demón:   https://www.bitchute.com/video/ZiYHjyYgBsqD/   who-es-bill-gates-nyitokep.jpg

Az USA-t és a NATO-t soha nem szankcionálták,és nem ítélték el a háborús bűneik miatt: https://de.rt.com/meinung/133014-usa-und-nato-wurden-nie-daf%C3%BCer-sanktioniert-dass-kriege-begannen-warum/ 

A Nyugat szélsőséges álláspontot képvisel Oroszországgal szemben az ukrajnai orosz invázió miatt. Ez a válasz magas szintű képmutatást tesz lehetővé, tekintve, hogy a külföldön zajló USA-NATO háborúk soha nem kapták meg azt a büntető választ, amelyet megérdemeltek volna.Az Ukrajna elleni orosz támadásra adott válasz, bármit is gondoljon róla valaki, leleplezte a Nyugat kettős mércéjét. Ha a közelmúlt ukrajnai eseményei bebizonyítottak valamit, az az, hogy az Egyesült Államok és transzatlanti partnerei képesek kíméletlenül letaposni a fél bolygót – mint például Afganisztánban, Irakban, Líbiában és Szíriában, hogy csak néhány nevet említsünk –, büntetlenül. Eközben szinte minden mainstream médiakiadvány úgy ábrázolja Oroszországot és Vlagyimir Putyin elnököt, mint a náci Németország újjászületését az ukrajnai orosz akciók miatt.

Vlagyimir Putyin a 2007-es müncheni Biztonsági Konferencián elhangzott, ma már híres beszédében ügyesen feltette a kérdést az összegyűlt globális vezetőknek:

"Miért szükséges katonai infrastruktúrát kiépíteni a határainkon a NATO-bővítés során? Tud valaki válaszolni erre a kérdésre?" Egy gondolatkísérletben még a bolond is megértheti, képzelje el Washington reakcióját, ha például Moszkva egy folyamatosan bővülő katonai blokkot hozna létre Dél-Amerikában.......     

Nincs "jogi szabályozás" – megkérdőjelezik az RT DE és a Sputnik EU-beli betiltását https://de.rt.com/inland/133081-reporter-ohne-grenzentagesspiegel-sehen-verbot/

De már az összes orosz hírügynökséget elérhetetlenné tették: a TASS, a Ria Novosti, az RT News is erre a sorsra jutott.A Tagesspiegel  csütörtökön kijelentette , hogy az orosz állami médiának az EU- ban tervezett betiltásához hiányzik a "jogi szabályozás".Az internetes cégekhez intézett kérés, hogy blokkolják az állítólagos propagandatartalmakat az interneten, szintén "veszélyes precedenst teremt a jövőre nézve". Ezért "nem szabad hagyni, hogy a Big Tech döntse el helyettünk, hogy melyik információ propaganda hazugság és melyik hiteles".De nemcsak a politikusokat aggasztja a nyilvánvaló brüsszeli cenzúrakövetelmény. A Riporterek Határok Nélkül bírálja az RT és a Sputnik uniós betiltását is, és figyelmeztet a lehetséges következményekre.

Az Orosz Elnöki Tanács Civil Társadalom és Emberi Jogok Fejlesztéséért (EJT) tájékoztatási állandó bizottsága szerdán közleményt adott ki az orosz nyelvű weboldalak blokkolása miatt. A levél rámutat arra, hogy mindenki információhoz való hozzáférési jogát az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata XIX. Egyetlen nemzetközi környezet sem akadályozhatja és nem akadályozhatja a média munkáját. Ennek a cenzúrája elfogadhatatlan."Minden országban felszólítjuk a médiaszakembereket, hogy emlékezzenek az újságírók globális etikai chartájára, amely az újságírás alapja. Kimondja, hogy az újságírók nem járulhatnak hozzá a gyűlölet vagy előítélet szításához."https://de.rt.com/russland/133047-russischer-menschenrechtsrat-im-informationsbereich-kritisiert/ 

Őrült propagandakampány Oroszország ellen 

https://de.rt.com/meinung/132902-irrer-propagandafeldzug-gegen-russland/

Oroszországot jelenleg a gyűlölethullám éri nyugatról. Putyin egy őrült despota és embergyűlölő, aki képes tömegpusztító fegyvereket használni Ukrajnában. Az orosz biztonsági garanciák iránti követelések elutasítása ismét világossá teszi, hogy a Nyugat célja Oroszország elpusztítása.Putyin egy gyilkos – mondta Joe Biden 2021 márciusában, Ronald Reagan pedig 1983-ban röviden „gonosz birodalommá” nyilvánította Oroszországot. Ily módon minden agresszió és szankció egy európai országgal és elnökével szemben, akik szembeszálltak az USA hatalmi követeléseivel, igazolhatóvá válhatna a világ közvéleménye előtt. Ez soha nem volt probléma a nyugati politikusokkal és médiáikkal. Azt sem, hogy Joe Biden, aki évtizedek óta dolgozik az oroszországi rendszerváltásért szenátorként, külügyminiszterként és alelnökként, megosztotta a felelősséget az elmúlt évtizedek szinte valamennyi konfliktusáért és háborújáért, és ezt mondta egy beszédében:  2014-ben Oroszországot tönkre akarták tenni.

Hogy Oroszországnak az Ukrajna elleni háborúja sérti-e a nemzetközi jogot, vagy valójában egy egzisztenciális fenyegetéssel szembeni önvédelemről van szó, azt még egyetlen fél sem vizsgálta, ez a téma tabu. Figyelembe kell venni azonban a rosszindulat, a katonai bekerítés és az agresszivitás máig tartó fejlődését, amely február 24-én eszkalálódott. Oroszországot évtizedeken keresztül zaklatták, szankcionálták, sértegették, Putyint pedig megalázták és rágalmazták.Most a rádió és a televízió azt hallja, hogy Putyin biológiai vagy vegyi hadviselési szereket vagy akár nukleáris fegyvereket is bevethet, hogy kiszámíthatatlan, ha nem őrült. Kijelentései szerint Putyin nem akar mást, mint biztonsági garanciákat hazája számára, mindenekelőtt Ukrajna demilitarizálását és a Krím elismerését.Az USA és vazallusai mindent megtesznek, hogy megfojtsák Oroszországot, Joe Biden és háborús lázadói végre ott tarthatnak  - a német kormány és a média segítségével.

 

 

 

 
 


Archívum

Naptár
<< Október / 2022 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 125702
30 nap: 4950
24 óra: 144