Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SZILVESZTERI KÖRKÉP

Szinte mindenhol megtiltották a bulizást 

article preview

 SZILVESZTERI ZÁRLATOK

"Az oltás működik" ! - Az oltás működik???

A 70-80 % os oltottság ellenére mindenhol "tombol" a vírus,oltott,oltatlan elkapja,aki még nem találkozott vele.Ha az átlagos fertőzöttséget nézzük a lakosság számának arányában,a helyzet semmivel sem rosszabb,mint a megszokott influenza-járványok idején.A vírus sem számottevően halálosabb,mindez egy számológép segítségével kiszámolható. Pánikra semmi ok, az új variánsok kevésbé betegítenek meg,a vírusokra jellemző, hogy az első felllángolás utáni törzsek már enyhébb tüntetket okoznak.

A pánikot a WHO és a "szakmai",ám leginkább érdekvezérelt orvosi szövetségek,központi intézmények keltik a sajtótájékoztatókon az ott "vélhetően" és "feltételezhetően" ,"esetlegesen" valami szörnyű mutánsok megjelenésének lehetőségével traktálva a médiákat,amik ezt szolgálatkészen tovább is adják a lakosságnak. Objektív,kiegyensúlyozott tájékoztatás? Cáfolat? Kutatási eredmények,amik ellentmondanak a narratívának? - Ugyan már,- olyan nincs! Ha felbukkanna is valahol,az igazság kimondása a propagandával szemben Magyarországon 2021-től "rémhír",amit a Btk büntetni rendel, ha "zavart kelt" az emberekben,leginkább "veszélyhelyzet" idején. Az nem kelt zavart a hatóságokban,hogy tudományosan alá nem támasztott,vagy adatokkal nem igazolt pánikkeltő hírekkel indul a reggel a pusztító,halálos vírusjárványról,/ "Mindenki meg fog halni ha nem oltat,-Akár egy Ebolához hasonló mutáció is felbukkanhat ,stb..../ , de az már riadalmat kelthet,ha kimondaná valaki, hogy ezek a kísérleti vakcinák,mint kiderült,nem védenek meg a fertőződéstől,a mutációktól még kevésbé az oltottak is betegek lehetnek és ezért tovább is adhatják, sokan belehalnak a mellék,vagy utóhatásaikba,a gyerekeket pedig teljesen szükségtelen,sőt veszélyes is lehet  beoltani velük. Mindezektől eltekintve pedig több gyógyszer is létezik ellene,amik közül a leghatásosabb és biztonságosabb a Nobel díjas Ivermectin,amit Kásler a sikeres klinikai kipróbálás ellenére sem engedélyezett a mai napig ! 

Lemondták a legnagyobb szilveszteri ünnepségeket

2021. december 28. https://mediaforras.com/gorogorszag-abszurd-szilveszteri-szigoritasok-1280

New York polgármestere Bill de Blasio nyilatkozott, hogy a Times Square-en rendezendő szilveszteri ünnepség idén meg lesz ugyan tartva, de igen visszafogott lesz. Fokozott biztonsági óvintézkedés mellett tartják, és mindenkinek maszkot kell viselnie.

Berlinben és Párizsban nem lehet szilveszteri összejöveteleket tartani

Olaf Scholz, német kancellár bejelentése szerint megtiltják a szilveszteri összejöveteleket, december 28-tól legfeljebb tíz fő gyűlhet össze. Ezen kívül több német nagyvárosban, Münchenben és Frankfurtban is elmaradnak az ünnepségek.

Párizsban is elmarad Champs-Elysées fölé tervezett hagyományos újévi tűzijáték és tilos lesz a nyilvános bulik szervezése is. Közel félmillió ember szokott együtt ünnepelni a francia főváros utcabálján. Idén ez már biztosan elmarad.

Athénban sem lesz tűzijáték az Akropolisz felett, és elmarad az összes nyilvános karácsonyi és újévi ünnepség is.Több szigorítást épp az ünnepekre időzítettek: december 24-től ismét kötelezővé válik a kül- és beltéri maszkviselés, a szupermarketekben és a tömegközlekedési eszközökön pedig két maszkot kell felvenni. 

London polgármestere lemondta a Trafalgar Square-re tervezett újévi rendezvényt. Skóciában is elmaradnak a nyilvános szilveszteri ünnepségek.

Rómában és Velencében is hasonló döntés született: lemondták az összes szabadtéri koncerteket és a tűzijátékot.

Campaniában december 23. és január 1. között a köztereken az evés-ivás is tilos a közterületeken.

GÖRÖGORSZÁG: Abszurd szilveszteri szigorítások:

Csütörtökön Görögországban bejelentették a legújabb COVID-19 intézkedéseket. Ezek között szerepel a zenei tilalom minden kereskedelmi helyszínen az év utolsó napján. A kocsmáknak, bároknak éjfélkor be kell zárniuk - de előtte sem mehet a buli, sőt: a vendégek nem állhatnak fel, csak az asztalnál szolgálhatják ki őket.

Egy kávézó tulajdonosa arról beszél, hogy a covid miatti korlátozások ellehetetlenítik a vállalkozókat, akik lassan nem tudnak fizetni az alkalmazottaiknak.

„Nekünk, tulajdonosoknak türelmet kell kérnünk munkatársainktól - de ettől még nem fogja tudni kifizetni a lakbért, nem tudja etetni a családját."

NÉMETORSZÁG: "2G2" és "3G" szabályok bevezetése

A félelem fenntartása a Német Orvosi Szövetségtől indul, a sajtótájékoztatókon adnak több esetben semmivel még alá nem támasztott nyilatkozatokat a "lehetséges" és "vélhetően" fertőzőbb vírusmutációk lehetőségéről,amik ellen csak az oltás adhat védelmet. Az EtikaiTanács a másik forrás,ez hasonló,mint nálunk a MOK.

A szövetségi kormány és a tartományi kormányok vezetőinek tanácskozásán hozott döntés szerint valamennyi tartományban bevezetik, hogy az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) okozta betegség (Covid-19) elleni védőoltással nem rendelkezők kizárólag az alapellátást biztosító boltokba léphetnek be.

A vírus terjedésének lassításához egy sor további korlátozást is bevezetnek, mert a Covid-19 miatt kórházba kerülők nagy száma miatt veszélybe került az egészségügyi ellátórendszer teljesítőképessége. Ebben a helyzetben közös erőfeszítéssel, a „nemzeti szolidaritás” eszközével minél gyorsabban meg kell törni a járvány eddigi legerősebb, negyedik hullámát - emelte ki Angela Merkel.

Ismertette, hogy előmozdítják az általános oltási kötelezettség ügyét is. Felkérik a Német Etikai Tanácsot (Deutscher Ethikrat), hogy az év végéig dolgozzon ki állásfoglalást, amelynek alapján meg lehet vitatni és el lehet dönteni az ügyet a szövetségi parlamentben (Bundestag). A kötelezettséget februártól vezethetik be.- https://maszol.ro/kulfold/Nemetorszag-Kitiltjak-az-oltatlanokat-a-kiskereskedelembol 2021dec2  Németország nemzeti zárlatot jelentettbe-az oltatlanok számára :https://www.theepochtimes.com/mkt_morningbrief/germany-announces-national-lockdown-for-the-unvaccinated_4135243.html

A Német Etikai Tanács szabályozza a kötelező védőoltást

Németország vezető etikai testülete támogatta azt az elképzelést, hogy a kötelező koronavírus elleni védőoltást minden felnőttre kiterjesszék, ugyanakkor hangsúlyozzák, hogy a beoltatlanokkal szembeni közvetlen kényszerítést és „fizikai erőszak” alkalmazását továbbra is tiltani kell.Az ország Etikai Tanácsa szerdán kijelentette, hogy támogatja a kötelező Covid-szúrások bevezetését a 18 éven felüliek számára. A tanács egy független testület, amelyet a szövetségi kormány és a Bundestag hoznak létre, és tanácsot ad jogi, etikai, társadalmi és tudományos kérdésekben Németországban.A Covid-19 elleni kötelező oltás ötletét a testület tagjainak szűk többsége, 24-ből 13-an támogatták, míg a meglévő oltási mandátum mérsékeltebb bővítését 20 szakértő támogatta.A német hatóságok már bejelentették a koronavírussal kapcsolatos új korlátozásokat, amelyek december 28-án lépnek életbe, a szilveszteri ünnepségek előtt.Az intézkedések közé tartozik az éjszakai helyszínek bezárása, a nézők kitiltása a sport- és kulturális eseményekről, valamint a zártkörű rendezvények korlátozása 10 beoltott vagy felépült személy részvételével./  Hogyan lenne "független, ha a kormány hozza létre? Mitől függetlenek ?https://www.rt.com/news/543998-germanys-mandatory-covid-vaccination/

AUSZTRIA -A LEGSZIGORÚBB 2 és 3 G  SZABÁLYOK OLTATLANOKNAK  https://www.sozialministerium.at/Informationen-zum-Coronavirus/Coronavirus---Aktuelle-Ma%C3%9Fnahmen.html

Szabályzat december 12-től

Továbbra is általános kilépési korlátozás érvényes az érvényes 2-G tanúsítvánnyal nem rendelkezők számára. Ezek az emberek csak bizonyos feltételek mellett hagyhatják el saját lakóterületüket (munka, képzés, alapvető áruk vásárlása stb.).

A 12 éven aluliak mentesülnek a kilépési korlátozások és előírások alól. A 12 év felettiek számára a nindzsa igazolvány egy 2-G bizonyítványnak felel meg a tankötelezettség végéig.

Az FFP2 maszk viselése minden zárt helyiségben kötelező. A szabályok betartására mindenhol oltási ellenőröket kellfelvenni.

Érvényes 2-G tanúsítvánnyal nem rendelkező személyek:  OLTATLANOK: Egész napos kilépési korlátozások
A saját lakóterület elhagyásának kivételes okai a következők:

Az élet, testi épség és vagyon közvetlen veszélyének elkerülése
A támogatásra szorulók gondozása, segítése, valamint a családi jogok gyakorlása és a családi kötelezettségek teljesítése
A mindennapi élet alapvető szükségleteinek kielégítése:a mindennapi életben szükséges feladatokat,
Kapcsolattartás egyes közeli hozzátartozókkal, fontos gondozókkal vagy azzal a partnerrel, aki nem él a háztartásban
Egészségügyi ellátás, beleértve a koronaoltásig vezető utat és a SARS-CoV-2 tesztelését Az alapvető vallási szükségletek fedezése

Tömegközlekedés:

FFP2 maszk használata minden tömegközlekedési eszközön kötelező.
Felvonókon és fogaskerekű vasutakon, autóbuszos utazásokon és kirándulóhajókon 2-G kötelezettség van.
A felvonók és fogaskerekű vasutak, a buszjáratok és a kirándulóhajók üzemeltetőinek ki kell jelölniük egy: n COVID-19 tisztet: n, és ki kell dolgozniuk a COVID-19 megelőzési koncepciót.

Ügyfélterületek, kereskedelem és szolgáltatások

Kiskereskedelmi létesítményekbe, valamint (testközeli) szolgáltatásokba csak érvényes 2-G igazolással lehet belépni.
Az üzemeltetőknek ki kell jelölniük egy: n COVID-19 tisztet: / OLTÁSI ELLENŐRT /
Az FFP2 maszk használata kötelező az ügyfelek számára
A 2-G kötelezettség alól kivételt képeznek az alapvető szolgáltató létesítmények. Az ügyfeleknek itt is FFP2 maszkot kell viselniük, például:nyilvános gyógyszertárak
Élelmiszer-kiskereskedők és mezőgazdasági közvetlen marketingesekDrogériák és drogériákBankokBenzinkút

Iskola: Részletek az Oktatási Minisztérium honlapján olvashatók

Munkahelyek: A 3-G kötelezettség továbbra is érvényben marad a munkahelyen.
Az FFP2 maszk viselése minden zárt helyiségben kötelező, kivéve, ha más megfelelő védőeszközök vannak felszerelve.
Általában ajánlott az otthoni iroda kialakítása.

Éttermek,vendéglátás: Az éjszakai gasztronómia általános tilalma, beleértve az après-ski-t Az állógasztronómia általános tilalma A bár működésének általános tilalma Az oltatlanok ételt és italt is felvehetnek. Az FFP2 maszk használata kötelező.

Beltéri: A hozzáférés csak érvényes 2-G igazolással engedélyezett.
FFP2 maszkra van szükség, kivéve az ülésen.
 Az üzemeltetőknek ki kell jelölniük egy: n COVID-19 tisztet: n, és ki kell dolgozniuk a COVID-19 megelőzési koncepciót. Szabadtéri:A hozzáférés csak érvényes 2-G igazolással engedélyezett.

Szálláshelyek A hozzáférés csak érvényes 2-G igazolással engedélyezett.Az üzemeltetőknek ki kell jelölniük egy: n COVID-19 tisztet: 

Sportlehetőségek -A hozzáférés csak érvényes 2-G igazolással engedélyezett
Az általánosan hozzáférhető zárt területeken FFP2 maszkra van szükség. Edzés közben nem szükséges maszkot viselni.
Az üzemeltetőknek ki kell nevezniük egy: n COVID-19 tisztet: n.
 .Szabadidős és kulturális létesítmények általában: Az üzemeltetőknek ki kell jelölniük egy: n COVID-19 tisztet: n, és ki kell dolgozniuk a COVID-19 megelőzési koncepciót.

Nyugdíjas és idősotthonok, -Az üzemeltetőknek ki kell jelölniük egy: n COVID-19 tisztet: n, és ki kell dolgozniuk a COVID-19 megelőzési koncepciót.

 

Kórházak és gyógyüdülők, valamint egyéb olyan helyek, ahol egészségügyi szolgáltatásokat nyújtanak

Az üzemeltetőknek ki kell jelölniük egy: n COVID-19 tisztet: n, és ki kell dolgozniuk a COVID-19 megelőzési koncepciót.A 2,5 G kötelezettség a munkahelyen érvényes.Látogatók: bent A hozzáférés csak érvényes 2-G igazolással engedélyezett. Érvényes PCR tesztet is be kell mutatni.

Mi a helyzet Magyarországon?

Egyetlen korlátozás van érvényben jelenleg a szilveszteri rendezvényekre Magyarországon: az 500 fő feletti rendezvények csak védettségi igazolvánnyal látogathatók.

Több nagyvárosban lefújták a hagyományos ünnepségeket. Elmarad a városi ünnepség Debrecenben, Miskolcon és Szegeden. Pécsen ünnepség nem lesz, viszont a tűzijátékot megtartják.

Budapesten a Vörösmarty téri adventi vásár várja a szilveszterezni vágyókat - igaz csak védettségi igazolvánnyal. Hajnali egyig tartanak nyitva.

A kormányvirológusai folyamatosan riogatják a lakosságot a mutációkkal,Omikronnal,fenntartva a pánikot,hogy igazolni tudják az oltatlanok korlátozását és az oltáskényszert 

 

 
 


Archívum

Naptár
<< Október / 2022 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 126771
30 nap: 5302
24 óra: 151