Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A VILÁGKORMÁNY TERVE-A DIGITÁLIS RABSZOLGASÁG

A járvány a digitális identitás elfogadásához kellett 

article preview

A VILÁGKORMÁNY ÉS A DIGITÁLIS RABSZOLGASÁG TERVE 

Hogyan lehet megszerezni a hatalmat és irányítást a Föld összes állama felett, és mennyi idő kell hozzá?

Mikor merült fel a fejében ez a gondolat az első pszichopata megalomániás őrültnek, és kik voltak a társai?

Ez, a magát uralkodásra elhivatottnak tartó csoport találta ki azokat az ideológiai eszmerendszereket, és módszereket, amiket a kellő időben váltogatni lehet, hogy hatalmukat folyamatosan fenntarthassák. Háttérhatalom, Cabal, Bielderbergek? Nevezhetjük őket bárminek is de tény, hogy léteznek és jelenlétük, befolyásuk mindenhol felismerhető.

Milyen kiválasztottsági tudat kellett ehhez ennek a háttérben megbújó titkos társaságnak? Ezt csak találgatni tudjuk, de a kivitelezés módszerei utólag már világosan felismerhetők.

Ennek az „elitnek” az  uralma fenntartásához egy kisebb létszámú, és könnyen irányítható emberiségre van szüksége a SAJÁT túlélése érdekében!  penzuralmi-globalistak-rotschild-rockefeller-es-vilagtanacs.jpg

A módszerek:

A vallási, pénzügyi, politikai- ideológiai rendszerek és ezek váltogatása kellett a háborúkkal, forradalmakkal, az egységes ellenállás megtörése a hatalmi kényszerrel és a pártok megosztásával, az emberi jogok megadása majd visszavonása, az önrendelkezés korlátozása vagy éppen megadása a kellő helyen és időben, és az információ feletti kontroll kiépítése.

A régi rendszereket és hatalmi struktúrákat időnként „le kell váltani” a hatalomban maradáshoz. A kapitalizmust kommunizmusra és szocializmusra, majd vissza megint kapitalizmusra, most pedig egy „újkommunista” totalitárius rendszerre, a „kommunitarizmusra”. Ez egy kollektivista ideológia, az eddigi ideológiák keveredése, amelyben a közösségi célok, a kormányok és vállalatok által diktált  „közösségi érdekek” felülírják az egyéni jogokat, de a kollektíván belül mindenki egyenlő, a „másság” elfogadása kötelező, a nemek és emberi rasszok közt tilos különbséget tenni. Ez már a transzhumanizmus előfutára, hiszen a jövendőbeli  félig ember-félig gép lények között már nemigen lesz bármiféle különbség is. A másként gondolkodók kitaszítottak lesznek.

 A mostani  járványpánikra az engedelmességre szoktatáshoz volt szükség, a maszkok a félelmet tartották fenn és kondicionáltak a kényszer elfogadására, de ehhez kellettek még a kemény büntetések és karanténok is. A tömegek befolyásolásához a pszichológia eszközeit, és a médiákat, a kormányok sakkban tartásához a pénzpórázt, a hatalmon maradáshoz, vagy hatalomra jutáshoz a pártrendszer megosztását használták fel.

A háttérben fokozatosan kiépítették egy központosított hatalom szerveit, így jött létre előbb vallási központként a Vatikán, majd az ENSZ, ennek szerveként a WTO, és az egészségügyi szerv, a WHO, pénzügyi központnak a Világbank, A Nemzetközi Bíróság, a békefenntartó hadtest és ezekkel párhuzamosan a társadalom, gazdaság minden területét lefedő egyéb szervezetek tömkelege.

Egy hálózat, ahol a szálak mindenhova elérnek, a nagy pók középen minden rezdülést észrevesz és fenntartja a rendet,- felfalja a csapdába esett zsákmányt,- megsemmisíti az ellenséget.

A tömegek befolyásolásának  és felügyeletének egyik eszköze az információ feletti kontroll: ehhez előbb az újságok, a TV, majd az okostelefonok elterjesztése, majd  a „szociális médiák”, a FB és társai kellettek. Így szoktatták le az embereket a gondolkodásról, de a személyes kapcsolattartásról is, a létrehozott médiabirodalom segítségével.

A migráció fokozása, a keveredés kell egy identitás nélküli, gyökértelen emberfajta létrehozásához,- mert az már könnyen irányítható a sehová sem tartozás miatt, ellenségeskedés szítható a befogadók és befogadottak, vagy betelepítettek között. Az emberiség létszámának csökkentését segíti a háborúk és járványok kirobbantása, de a  „nyugati orvoslás” tüneteket, és nem az okot kezelő módszere, a mérgekkel is felérő „gyógyszerek” és mindenféle vakcinák tömeges  használata, a „genderizmus” bevezetése, az abortusztörvények, és az eutanázia engedélyezése is. A népesség csökkenthető az élelmiszertermeléshez, az energiához, vagy az egészségügyi ellátáshoz való hozzáférés korlátozásával is, a hivatkozási alap lehet az éghajlatváltozás, vagy egy nagy járvány elleni „védekezés”.

A gyorsítás érdekében ezeket a módszereket most egyszerre vetették be!

A mostani járvány a teljes hatalomátvételhez kellett.

A pánikkeltést a médiákkal indították és tartották fenn, az igazság kimondását törvényileg büntethetővé tették, a gyógyítást megtiltották és büntették, az ellenkezést kegyetlenül elfojtották. A korlátozásokkal és lezárásokkal az államokat előbb gazdaságilag, a kormányokat politikailag meggyengítették, hogy később függővé tehessék őket egy globális multinacionális termelési-elosztási rendszertől. Ennek érdekében a kereskedelem korlátozásával elérték a termelés visszaesését, a kis és közepes vállalkozások tönkretételét,- mert ezek gátolják az új  rendszer kialakítását. Az oltás, mint egyetlen kiút kellett a digitális felügyelet és megfigyelés bevezetéséhez, a QR kódos, most még csak az oltást, - engedelmességet- igazoló és elfogadó „vakcina útlevelekhez” való szoktatáshoz.

A hivatkozási alap „mások egészségének kötelező védelme” volt, amire új szabályokat és törvényeket hoztak, megsemmisítve, és átvéve a testünk feletti önrendelkezési jogot. Megszűnt az emberi méltóság sérthetetlensége, de felülírták a szólás és véleményszabadságot is: innentől csak azt mondhatjuk, és azt tehetjük, amit megengednek!

A digitális rabszolgaság  digit-egyformasag-telefonnal.jpg

A korlátozott szabadság a kényszernek való engedéssel kapható csak vissza. A megfigyelést és ellenőrzést megszokottá tették a QR kódos igazolásokkal, ami az egész világon használható, a rendszerbe bárhol adatokat lehet feltölteni vagy leolvasni azokat. Ehhez a következő lépcső a digitális pénz hozzákapcsolása lesz, majd a jutalmazás-büntetés kreditrendszere, amit Kínában már bevezettek.

Ha QR kódod piros, le vagy tiltva bizonyos dolgokról.

A következő lépés a nanochipek elfogadtatása lesz. Ezeket vakcinák beadásával vagy kapszulák lenyelésével lehet bejuttatni , képesek adatokat továbbítani az egészségi állapotról: oltásokról, gyógyszerek bevételéről is! Jelzéseik összeköthetők az okostelefonokkal, azokon keresztül pedig a QR kódos rendszerrel.

Ez lenne a „Szép Új világ”, mit nekünk szántak?

Engedelmeskedsz,- vagy meghalsz, mert ha senki nem segít, pénz, élelem és orvosi ellátás hiányában esélyed sincs a túlélésre!

Ezért kell a készpénzt is megszüntetni, hogy a rendszert senki se tudja megkerülni!

A kormányok is sakkban tarthatók a most bevezetett szankciós módszerekkel, amit a készpénz nélküli világ új felügyeleti és büntetési rendszerének szántak. Új, soha senki által el nem fogadott szabályokkal, senki által meg nem választott emberek írnak felül mindent mintha nem is léteznének törvények, nemzetközi egyezmények!

 Ennek bevezetéséhez és elfogadtatásához  kellett az ukrajnai konfliktus, és azzal egy világháború kirobbantásának a réme: aki nem az USA ban fészkelő, egy pszichopata „elitből” álló háttérhatalmi csoport  világuralmi tervét támogatja, - annak így vagy úgy, de pusztulnia kell, vagy engedelmeskedik!

Ez volt a Terv: a Világkormány,- az emberiség feletti egyeduralom létrehozása

.Fokozatosan, hogy ne vedd észre mi történik, és ne ellenkezz!

A végén semmid sem lesz, de boldog leszel, hogy élhetsz!

LABORVÍRUSOK KORA 

Prof. Dr. Szilák László, Dr. Mihalik Angelika, Dr. Uhrik Tibor, Dr. Pócs Alfréd beszélgetése:

https://www.youtube.com/watch?v=CwdDHq3bVpo&t=588s

DR. LETOHA TAMÁS: BIOFEGYVER, HALOTT KUTATÓ

Dr. Letoha Tamással, Magyarország egyik legjobb kutatóorvosával beszélgetek a koronavírus és a majomhimlő kapcsán a biofegyverekről, furcsa balesetekben meghalt kutatókról.

https://www.youtube.com/watch?v=54rwzW4nQB0

/ Gurabi Ági – A Korona Igazsága /

 

A RÉSZLETEK ÉS ÖSSZEFÜGGÉSEK:

A QR kódos igazolványok használatát meghosszabbították, a WHO ajánlásait kötelezővé teszik, ami azt jelenti, hogy bármikor bármiért egészségügyi veszélyhelyzetet léptethetnek életbe és bármilyen tevékenységet korlátozhatnak vagy megtilthatnak állami, és személyi szinten is. Digitálisan kontrollált egészségügyet akarnak az okostelefonok és az interoperábilis QR kód rendszer segítségével, kizárva az orvosokat a gyógyításból, felülírva, betiltva minden alternatív módszert és véleményt.

https://childrenshealthdefense.org/defender/smartphone-medicine-google-amazon-healthcare/

EU és WHO terv összefüggése a QR kódos igazolványokkal

 https://www.globalresearch.ca/mandatory-vaccination-eu-just-went-through-under-radar/5776115

2019-ben – hónapokkal a COVID-19 világjárvány kezdete előtt – az ID2020 Alliance azt mondta, hogy az immunitási tanúsítványok átjáróként használhatók a digitális identitás megállapításához.

Az ID2020 egy New York-i székhelyű amerikai nem kormányzati szervezet, -„NGO”- amelynek küldetése, hogy irányítsa a globális digitális azonosító fejlesztését, olvasható a honlapján . Az ID2020 Alliance egy partnerség az ID2020 és más szervezetek között, amelyek e cél elérése érdekében dolgoznak.

https://www.theepochtimes.com/vaccine-passports-pave-way-for-digital-id-and-globalist-control-nick-corbishley_4385726.html?utm_source=morningbriefnoe&utm_campaign=mb-2022-04-09&utm_medium=email&est=DP9l88SY%2BDvETxaPJwR%2Fwi9HXgnRXpHUv8fvNJ2DgSxlt3ZSivgv3z8PDfstT5M%3D

Egy világméretű QR-ellenőrző kód rendszer alapozza meg a pénzügyi intézmény által ellenőrzött „globális rendőrállam”  létrehozását. Része annak, amit a néhai David Rockefeller „ A menet a világkormány felé” címmel írt meg, és ami  a bankárok és értelmiségiek szövetségén alapul.

Mi a legitimitása és a tudomány ennek az ördögi projektnek a hátterében? SEMMI! Az  EU Digitális Covid Tanúsítási Keretrendszere,  a Pandémiás Szerződés és a  QR-ellenőrzési kódex legitimitása  azon a feltételezésen nyugszik, hogy az állítólagos „Covid-19 pandémia valós” , és hogy az „ mRNS Covid-19 vakcina MEGOLDÁST jelent az állítólagos Covid- 19 világjárvány.”

A szociális kreditrendszerrel való felügyelet tesztállama Kína lett. A kommunista párt tesztelte le az emberi tűrőképesség és engedelmesség határait is a március óta tartó „zéró Covid” korlátozásokkal, amikor a lakosságot kegyetlen karanténba zárták a saját lakásaikban, az utcákon drónok, robotkutyák és rendőrök járőröztek, élelemiszerhez, ellátáshoz alig lehetett hozzájutni, a tüntetéseket irgalmatlanul szétverték. A teszt sikeres volt…

A QR kódos digitális szociál kredit rendszer részei:     digitalis-identitas-terve.jpg
1 Egészségügyi szolgáltatás igénybevétele
2 Banki pénzügyi tranzakciók
3 Élelmiszer és egyéb termékek áruházi vásárlása
4 Utazás és mobilitás /üzemanyag tankolás a benzinkúton/
5 Közösségi utazás Busz/vonat/metró/taxi
6 E vásárlás internetes vásárlások
7 Közösségi portálok használata /Meta/Twitter/Youtube stb
8 E jegy vásárlás Színház, mozi, sport események stb
9 Telekommunikáció
10 Települési kedvezmények

A DIGITÁLIS AZONOSÍTÓK ÉS QR KÓDOK VESZÉLYE - DIGITÁLIS ÚT A POKOLBA

A New York-i Egyetem Emberi Jogok és Globális Igazságügyi Központjának a digitális identitásrendszerekről szóló jelentésének szerzői „súlyos és potenciálisan visszafordíthatatlan” emberi jogi jogsértésekre figyelmeztettek, és a nyílt vita mellett érveltek „teljes átláthatóság mellett, és minden érintett fél bevonásával”.Az egyetem  kutatói szerint sok támogató – köztük a Világbank – a digitális azonosítókat a nagyobb befogadóképesség és a környezeti fenntarthatóság elérésének eszközeként jeleníti meg, holott a rendszerek valószínűleg ennek az ellenkezőjét teszik.

A jelentés szerint a digitális azonosítót „a 21. századi modernitás és fejlődés megállíthatatlan következményének és elkerülhetetlen fémjelének” öltöztették, ami miatt az eltérő hangokat a haladás akadályaiként írják le.

Az Access Now különjelentése szerint az Indiában 2021 októberében bevezetett  digitális azonosító rendszereket – vagy „nagy azonosító programokat”,-  ahogy az Access Now nevezte –, többnyire  a digitális azonosító rendszereket és infrastruktúrát értékesítő és azokból profitáló szereplők piaca szorgalmazza, miközben veszélyeztetik azoknak az embereknek az emberi jogait, akikből hasznot húznak.

Az egyetem kutatói ugyanerre a következtetésre jutottak:

"Az ilyen rendszerek gyors elterjedését egy új fejlesztési együttműködés  vezérli, amelyet olyan kulcsfontosságú globális szereplők állítottak össze és támogatnak, mint a Világbank, de kormányok, alapítványok, szállítók és tanácsadó cégek. A szerzők szerint ezek a rendszerek valójában súlyosbíthatják a kirekesztés és diszkrimináció már meglévő formáit a köz- és magánszolgáltatásokban. Az új technológiák alkalmazása továbbá a jogsértések új formáihoz vezethetnek, beleértve a biometrikus kirekesztést, a diszkriminációt és a „ felügyeleti kapitalizmussal”okozott egyéb károkat.

https://childrenshealthdefense.org/defender/digital-road-digital-id-systems-human-rights-violations/

DIGITÁLIS EURÓPA-DIGITÁLIS VILÁG-DIGITÁLIS IDENTITÁS 2030 –ig  

Az Európai Tanács 2020 októberében szorgalmazta, hogy kerüljön kidolgozásra a biztonságos, nyilvános elektronikus azonosításnak (eID) az Unió egészére kiterjedő kerete, amely az interoperábilis digitális aláírást is magában foglalja. Ezzel biztosítani lehet a polgárok számára azt, hogy ellenőrzést gyakoroljanak az online személyazonosságuk és adataik felett, valamint hogy hozzáférjenek a digitális állami, magán- és határokon átnyúló szolgáltatásokhoz.

A Bizottság 2021 júniusában nyújtotta be az európai digitális személyazonosságról szóló rendeletre irányuló javaslatát. E javaslatot jelenleg a Tanács tárgyalja. A Távközlési Tanács 2022. júniusi ülésén a miniszterek a francia elnökség által készített, az elért eredményekről szóló jelentés alapján nyugtázták a javaslattal kapcsolatban elért eredményeket.

Mindent digitalizálni akarnak, az igazolványt is, ami lehetővé teszi a hozzáférést a rendszeren belül bármihez, de biztosítja a kontrollt is egyben. A teljes digitális átállást 2030 ig kell elérni a tervezet szerint. A mesterséges intelligencia több szintű felhasználását is engedélyezik, ami a testbe ültethető eszközökre is vonatkozik! Az oktatást, egészségügyet, de az igazsászolgáltatást is  teljes körűen digitalizálni akarják, az 5G széles körű kiépítésének és elérhetőségének a segítségével.  A részletek a linken olvashatók:

https://www.consilium.europa.eu/hu/policies/a-digital-future-for-europe/

DIGITÁLIS EURO

https://ec.europa.eu/info/law/better-regulation/have-your-say/initiatives/13392-Digitalis-euro_hu

A digitális identitás bevezetése Magyarországon egy koncessziós rendszerrel, amit az EU kötelezővé tett:

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20220520/mire-keszul-orban-viktor-a-mondatok-amibol-mar-latni-lehet-545899

A DIGITÁLIS AZONOSÍTÁS TERVÉT GYORSÍTJÁK- https://truthunmuted.org/the-global-digital-id-surveillance-plan-accelerates-urgent-resistance-needed/

UKRAJNA LESZ A DIGITÁLIS TESZTÁLLAM A GREAT RESET BEN !??? Digitális átalakítás eliteknek és elitekkel.

Az AGENDA 2030 és a WEF tervét egy videóban ismertették   hatterhat-claus-svab-konyve.jpg

2030 -ra Ukrajna lesz a Nagy Reset mintaországa a világon. Az új alapítást az amerikai vállalatoknak és a nemzetközi közösség pénzéből, azaz nekünk kellene megvalósítani. A videó csak nemrég vált nyilvánossá, miután Mikhajlo Fedorov ukrán miniszterelnök-helyettes megosztotta a Twitteren. 2019 óta a „digitális átalakulásért felelős miniszter” is . Azt hirdetik, hogy „a világ legszabadabb és legdigitálisabb országa” vegye át a háború által felszámolt Ukrajna helyét.

 Ukrajna úttörő szerepet tölt be a digitális hálózatépítés és az átlátható polgárok terén. A központi itt a „DiiA” azonosító alkalmazás. A rövidítés jelentése: „Az állam és én”. 2019-ben Zelensky megalapította a „Digitális Transzformációs Minisztériumot”, amelynek fő feladata az volt, hogy létrehozza ezt a platformot az „állam okostelefonon” számára. Az alkalmazás 2020 februárjában indult. Több mint 50 alkalmazás, bizonyíték és hivatalos csatorna fut át ​​rajta. Egy francia technológiai portál kifejtette: "Ez egy modell, amelyet eddig  csak Kínából ismertünk a szociális hitelrendszerével."Ukrajna miniszterelnök-helyettese közzétett egy videót „Ukrajna 2030” címmel . Leírja azt a tervet , hogy Ukrajnában teljesen felszámolják a papírpénzt , és létrehozzák a készpénz nélküli társadalmat . Egy teljesen digitális társadalom MI-bíróságokkal, e-egészségügyi rendszerekkel és kiterjedt felügyelettel fog kialakulni. Ukrajna lesz a világ leginkább digitalizált országa – a Great Reset úttörő állama.Nem sokkal a DiiA  alkalmazás online megjelenése előtt Zelensky először volt vendég a WEF csúcstalálkozón . Beszédében szóba került az „új normális” hívószava is . Zelenski kifejtette, hogy Ukrajnának vezető szerepet kell betöltenie Közép- és Kelet-Európában, és kelet-európai Szilícium-völgygé kell válnia . Klaus Schwabot lenyűgözték  az országban zajló „reformok”, melyek  egy részét maga a WEF kezdeményezte Ukrajnának alárendelt agytrösztjeinél . Egy WEF- hálózatépítési találkozón Schwab „fiatal világvezetői”, Justin Trudeau és Zelenszky megvitatták,hogyan lehetne tovább mélyíteni az ilyen „újításokat”. 

2020-ban  megállapodást kötött a Microsofttal egy "nagyon biztonságos felhőplatform ökoszisztéma" létrehozásáról. Ennek „különböző iparágakat” kell érintenie, és elő kell segítenie az energetikai átállást, a mezőgazdaság digitális átalakulását és a fenntarthatóságot. 2023-ban az Apple-lel együttműködve digitális népszámlálást hajtanak végre, amelyet szintén a DiiA alkalmazáson keresztül fognak lebonyolítani, amelynek fejlesztésében az Apple segít. Az együttműködés a „Digitális Transzformációs Minisztériumon” keresztül zajlik. Ukrajna a magát filantrópnak valló milliárdos, Soros György kedvenc tartózkodási helye is . Egy 2014-es videóban méltatta "szervezetei" befolyását Ukrajnában . " Ami Ukrajnában történik, az a legjobb projektem " - mondta Soros. https://www.wochenblick.at/meinung/krieg-fuer-die-agenda-2030-ukraine-als-great-reset-musterland-fuer-digital-diktatur/

 

DAVOS-  SCHWAB A DIGITÁLIS ÉS FIZIKAI IDENTITÁS EGYESÜLÉSÉT JÓSOLJA

https://de.rt.com/gesellschaft/109670-transhumanismus-wef-gruender-schwab-prophezeit/

A CÉL A TESTEK INTERNETJE ,A TRANSZHUMANIZMUS, A 4. „IPARI FORRADALOM”  ÉS EZÁLTAL A DIGITÁLIS RABSZOLGASÁG KORA

 A RAND Corporation , a világ legbefolyásosabb és legfélelmetesebb ötletei és technológiái mögött álló agytröszt , kiadott egy jelentést The Internet of Bodies: Opportunities, Risks and Governance címmel .

 Meghatározása szerint az IoB „az emberi testet figyelő, egészségügyi és egyéb személyes adatokat gyűjtő, és ezeket az adatokat az interneten keresztül továbbító eszközök növekvő iparága”. Ahhoz, hogy a technológia IoB eszköznek minősüljön, a következőket kell teljesítenie:

- szoftvert vagy számítástechnikai képességet tartalmaz

- képes kommunikálni egy internetre csatlakozó eszközzel vagy hálózattal

Az IoB-eszköznek meg kell felelnie a következők egyikének vagy mindkettőnek:

- személy által generált egészségügyi vagy biometrikus adatok gyűjtése

- képes megváltoztatni az emberi szervezet működését

A technológia, amelyet Hollywood az évek során bemutatott a disztópikus sci-fi fantáziákban, mára valósággá vált. A közeljövőben a tudomány, az egészségügy, a pénzügy és a Big Tech technokrata urai azt akarják, hogy az emberiség a testben hordható eszközöktől a testbe ágyazott eszközökké váljon.

2025-re több mint 41 milliárd aktív IoT-eszköz lesz, amelyek naponta 2,5 kvintimillió bájtnyi adatot generálnak a környezetről, a közlekedésről, a földrajzi helymeghatározásról, az étrendről, a testmozgásról, a biometrikus adatokról, a társadalmi interakciókról és a mindennapi emberi életről. Ez az IoT-eszközök robbanása az IoB-eszközök további népszerűségét fogja eredményezni.

Az emberi test egyetlen része sem kerüli el a beavatkozást. Még azt is tervezik, hogy illemhelyeinket csatlakoztatják az internethez, ahol a BioBot technológia segítségével ellenőrizni fogják a hulladékainkat, hogy meghatározzák, mit eszünk, milyen gyógyszereket szedhetünk, és elemzik genetikai anyagunkat !

Íme néhány példa a jelenleg fejlesztés alatt álló technológiára:

Kiterjesztett valóság kontaktlencsék -Agy olvasó és író eszközök-Testbe ültetett érzékelők-Ruházat érzékelőkkel

Beültethető mikrochipek (RFID és NFC)-Mentális és érzelmi érzékelők-Mesterséges hasnyálmirigy-Bluetooth csatlakozós tárgyak vagy eszközök

A technológiai fejlődés elfogadásával az emberek beleegyeznek abba, hogy a technokraták diktálják az élet minden területét. Hamarosan az orvosok tudni fogják, hogy megfelelően szed-e felírt gyógyszert, és eszközeik lesznek, hogy jelentsék, ha nem.

2017-ben az FDA jóváhagyta az első digitális tablettát: egy aripiprazol-tablettát, amelynek a tablettába beágyazott lenyelhető érzékelője van, amely rögzíti a gyógyszer bevételét. A rendszer úgy működik, hogy üzenetet küld a tabletta érzékelőjétől egy hordható tapasz. A tapasz egy mobilalkalmazásba továbbítja az információkat, amik egy internetes portálon keresztül elérhetők az egészségügyi rendszer számára.

Ezt a jövőbeli technológiát  az 5G , a következő generációs Wi-Fi és a műholdas internet kombinációja fogja működtetni. A nagyobb kapcsolódás és az IoB okostelefonokba és készülékekbe való széles körű csomagolása – amelyek némelyike ​​a felhasználó tudtán kívül is gyűjthet adatokat – növelni fogja a felhasználók digitális nyomon követését különféle viselkedési módokon,de már készülnek a tervek a 6G tökéletesítésére és megvalósítására. Ez azt jelentheti, hogy az emberi intelligencia végül azonnal az éteren keresztül továbbítható lesz, amit 2030 ra érhetünk el. A nanobiotechnológiát a sejteműködés manipulálására és az emberi testek internettel való összekapcsolására is fel lehet használni.  A News Medicalban megjelent cikk szerint a nanotechnológia „több típusú következő generációs vakcinát tett lehetővé”, mint  például a Moderna által kifejlesztett mRNS koronavírus vakcinát.

Az indoklás a következő: Az IoB lehetővé teheti az egészségügyi ellátáshoz való szélesebb körű hozzáférést az olcsó „elosztott” vagy „demokratizált” egészségügyi ellátás lehetővé tételével, vagy a kockázatos vagy költséges orvosi beavatkozások szükségességének csökkentésével. A nagyobb egészségügyi tudatosság, a jobb megelőzés és a hatékonyabb beavatkozás révén az IoB még az egészségügyi költségeket is csökkentheti.

A haláltól a nemzetbiztonsági kihívásokon át a test autonómiájának megsértéséig az IoB technológia negatív következményei pusztítóak lesznek. Az élőben közvetített biometrikus adatok hatalmas özönéhez való hozzáférés… példátlan behatolást és következményekkel járó megfigyelési állapotot és ezáltal kontrollt tesz lehetővé.

Az államok közötti szintek közötti összhangjának hiánya az IoB-törvényekben szabályozási hiányosságokat és végrehajtási kihívásokat eredményezhet. Egyelőre nincsenek jogi normák arra vonatkozóan, hogy az adott IoB-eszköz által generált adatok kié – a felhasználóé, a gyártóé, az egészségügyi szolgáltatóé?

Az IoB közvetlenül kapcsolódik a transzhumanizmushoz, a biohackinghez és a kiborgokhoz

A transzhumanizmus egy világnézeti és politikai mozgalom, amely az emberiség jelenlegi emberi képességeit meghaladó transzcendenciáját hirdeti. A transzhumanisták olyan technológiát akarnak használni, mint például a mesterséges szervek és más technikák, hogy megállítsák az öregedést és elérjék a „radikális élethosszabbítást”. 

A bodyhacking általában a test módosítására utal, hogy javítsa a fizikai vagy kognitív képességeit. 

A kiborgok vagy kibernetikus organizmusok olyan emberek, akik gépeket használtak az intelligencia vagy az érzékszervek fejlesztésére.

Ha  az emberek már készségesen átalakulnak kiborgokká, ez érettté teszi az emberiséget a tömeges testi behatolásra, a genetikai módosításra és a DNS manipulálására, valamint a gépekkel való egyesülésre, ahogy azt olyan egyének képzelték el, mint Nick Bostrom , Ray Kurzweil , Zoltán István és Klaus Schwab .   transzhumanizmus-2.jpg

Ennek az új technológiai forradalomnak a megvalósítása érdekében Schwab az IoB-technológia növekedése mellett száll síkra, arra hivatkozva, hogy a megkérdezett vezetők 82%-a úgy gondolja, hogy 2025-re be fog következni egy olyan fordulópont, amikor az emberek készséggel elfogadják a beültethető eszközöket.

Schwab alig várja a napot, amikor a bio implantátumok olvasni tudnak a gondolatainkban! Kezded teljes képet kapni arról, hogy mindez hová vezet? A technológia fejlesztése és használatba vétele során fel kell tenni a kérdést, hogy kinek haszna van? Valóban az emberiség javát szolgálják ezek a kezdeményezések, vagy csak néhány a spektrum tetején, akik nagyobb irányításra vágynak a tömegek felett?

Schwab és a hozzá hasonló problémák súlyosbítják az olyan problémákat, mint a szegénység, az egyenlőtlenség, a polgári zavargások, a kormányzattal szembeni bizalmatlanság és a környezet leromlása, hogy az emberiség jobb útra vágyjon. Ezt nevezi a negyedik ipari forradalomnak. A The Great Reset terveivel együtt a Világgazdasági Fórumot és sok más globális entitást magában foglaló összeesküvés olyan megoldást tervez kínálni, amely megoldja az emberiség összes baját, de a valóságban további rabszolgasorba ejtését szolgálja majd. 

Nincs helye szeretetnek, empátiának vagy önzetlenségnek abban az új világrendben, amelyen a RAND és a Ford Alapítvány dolgozik, és a hazaszeretet és az önzetlenség ellentétes céljaikkal.

A testek internete és más olyan programok, mint az Agenda 2030, a The Great Reset és a The Fourth Industrial Revolution mögött rejlő valódi célok nem önzetlenek, hanem ördögiek. Figyelmeztetni kell, hogy ez a technológia rövid távon megkönnyítheti az életét, de hosszú távú célja, hogy elembertelenedett rabszolgává tegyen .

 https://truthunmuted.org/the-internet-of-bodies/

 
 


Archívum

Naptár
<< Október / 2022 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 126957
30 nap: 5346
24 óra: 140