Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


DEMONSTRÁCIÓ AZ ÖNRENDELKEZÉSÉRT-2022 feb 12

A sorsod aTe kezedben van,- ne bízd másra az életed! 

article preview

 

Demonstráció az  EMBERI életért, értékekért, JOGOKÉRT, és SZABADSÁGÉRT – a terror és diktatúra ellen, a szabad önrendelkezésért

2022 feb.12 Oktogon – Kossuth tér           

 

Gyülekezés és beszédek 12h- 13 ig, vonulás a Teréz krt- Alkotmány u.- útvonalon a Parlament elé, ahol 18h.- ig tart a rendezvény a résztvevők beszédeivel.

Beszédet mondanak : Dr Tamasi József, Dr Hips Frigyes, Dr Bene Gábor, Dr Turcsányi Zsolt, Király B.Izabella, Tarczi István , Cseh Zoltán, Aranyos Noémi, Ertsey Attila, Gurabi Ági, Csibi Barna, Szőllősi Ildikó, Patrubány Miklós az MVSZ elnöke, Orbán Ferenc a Székely Világszövetségtől,  Szabó Tamás József, továbbá a jelenlévők is felszólalhatnak

TILTAKOZUNK  

-Az oltottak és oltatlanok egymásra uszítása ellen
-A feb 15 től életbe lépő új járványügyi intézkedések és az ezekből következő oltásterror, a politikai járványkezelés ellen
-Az új honvédelmi törvény ellen, mert ezek megteremtették a jogi keretét annak, hogy a Honvédséget a magyar lakosság ellen be lehessen vetni.   https://vk.com/video644727407_456239310

 KÖVETELJÜK :  Önrendelkezési jogunk elismerését !

- a kényszerítő, jogfosztó intézkedések és rendeletek azonnali visszavonását, és a járvány tudományos alapú kezelését
-a koronavírus járvány influenza járványhoz hasonló egészségügyi megközelítését, csak a tünetekkel orvoshoz forduló személyeket teszteljék.
-hogy azonnal állítsák le a gyermekek szükségtelen, indokolatlan, megalapozatlan és életveszélyes vakcinázását
-hogy az világjárványt hazudó Egészségügyi Világszervezet vonuljon ki Magyarországról,
-annak kimondását, hogy egy járvány ürügyén emberiség elleni bűntettet hajtottak végre, és a bűnösök felelősségre vonását
hogy fejezzék be a csalárd, megfordított, minden egészségügyi és tudományos alapot nélkülöző esetmeghatározást – térjenek vissza annak az Eü tv-ben is megfogalmazott, helyes és megalapozott módjára: a tünetek alapján feltételezett diagnózist erősítik meg a tesztekkel, és nem fordítva, ahogy most teszik, kontroll nélkül!

A civilek több pontos követelései, Orbán Viktor és Kásler Miklós lemondásra felszólítása a helyszínen aláírhatók! 

EZZEL A FELHÍVÁSSAL MEGHÍVUNK MINDEN:  A rendszert leváltani akaró, a kényszerrel, és diktatúrával szembe helyezkedő párt, csoport, mozgalom,szakszervezet vezetőit és egyéneket civilként a részvételre

A covidfasizmust és oltásterrort elítélő szakmai, vagy civil szervezetnek, mozgalomnak, csoportnak a vezetőit, és egyéneket

 Magát függetlennek mondó, a kényszerrel és jogfosztással szembe helyezkedő médiát

VÁRUNK MINDEN MAGYAR EMBERT párt, és ideológiai, vallási, társadalmi és egyéb hovatartozásától függetlenül, akik egy emberi értékeken, és értékrenden alapuló, megosztástól és kényszertől, bármilyen alapú diktatúrától és befolyástól mentes, és a Természet törvényeivel egyező alapokon nyugvó Új Világban és országban akar tovább élni, és ezért tenni is akar!

Beszédet mondanak : Dr Tamasi József, Dr Hips Frigyes, Dr Bene Gábor, Dr Turcsányi Zsolt, Király B.Izabella, Tarczi István , Cseh Zoltán, Aranyos Noémi, Ertsey Attila, Gurabi Ági, Csibi Barna, Szőllősi Ildikó, Patrubány Miklós az MVSZ elnöke, Orbán Ferenc a Székely Világszövetségtől,  Szabó Tamás József, továbbá a jelenlévők is felszólalhatnak

BESZÉDEK ARRÓL: - miben élünk, és hogyan tudjuk visszanyerni szabadságunkat és jogainkat

                                   mit jelent az „önrendelkezési jog” és hogyan élhetünk vele

                                   hogyan tudjuk leállítani az oltásterrort

FELSZÓLALÓK ,SZERVEZŐK  JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK ! Itt: gurabiagi@gmail.com

 NINCS MIRE TOVÁBB VÁRNI!

Azt, a Földön jelenleg zajló, a globalista erők által elindított folyamatot, amiben a kormányok is részt vesznek, nem fogja leállítani sem a „választás”, sem a pereskedés, sem tüntetések, sem a közelharc, ezt látjuk a nemzetközi példákból is.

Egyszerre 3 történelmi folyamat ért a végéhez:

A globális pénzügyi rendszer összeomlik, szétesik

A kapitalizmus végéhez értünk

A polgári- parlamenti demokráciáknak is vége

A 3 összetevő együttes összeolmlása hatalmas energiákat és feszültségeket szabadít fel. A jelenlegi globális világhatalmi rendszer alapjai semmisülnek meg: a legnagyobb világvallás, a "kereszténység" befolyása is elgyengült, ami a hatalom megszerzésének alapját jelentette.

 A pénz, a  parlamenti ál-demokráciák és „választások” a megszerzett hatalom megtartását , a kapitalizmus, a bankrendszer kiépítése  a kizsákmányolást és a profitszerzést tette lehetővé. A propagandát a médiákkal terjesztik, és támogatják.

A hatalom birtoklásának ez a módja most vagy a történelem süllyesztőjébe kerül, vagy átmentik úgy, hogy felváltják a transzhumanizmusnak nevezett digitális függőséggel, ami nem más, mint a rabszolgaság modernizált formája. Ennek a kiépítése már folyamatban van. Az ál-demokráciában felnőtt  polgárok pedig nem látják, vagy nem akarják elhinni, hogy ez megtörténhet velük.

A  világhatalmi törekvést támogató kormányokat, és rendszert nem lehet megszüntetni  annak az ál-demokrácia keretein belül létrehozott, ideológiai alapon megosztó pártrendszer segítségével, amit maga a háttérhatalom alakított ki!

Helyre kell állítani a közvetlen képviselet rendszerét, aminek segítségével felépíthetünk egy olyan, új világot, ami a Természet rendjének törvényein, és nem egy globalista világhatalmi rendszer pszichopata vezetőinek az ideológiáin, és profitéhségén alapul. Egy igazságos, értékrend alapú, emberi társadalmat és jogrendet kell létrehozni a zsarnoki, életellenes rendszer, és kormányok uralma helyett. Mi magyarok, kiváltságos helyzetben vagyunk, mert történelmi alkotmányunk jogfolytonosságának helyreállításával egyszerűen, és gyorsan megtehetjük ezt.  De csak egymást segítve és erősítve juthatunk el odáig.

Minél tovább várunk, annál nagyobb veszteséget szenvedünk, és mi magunk is vétkesekké válunk.

Sorsfordulóhoz érkezett az emberiség:   szep-uj-vilag.jpg

Ha elfogadjuk a feltételeket: engedj a kényszernek, és visszakapod a régi életed,- és ellenállás nélkül lemondunk szabadságunkról, és jogainkról,- soha többé nem kapjuk vissza azt, ami a miénk volt!

A mi felelősségünk, hogy milyen lesz az Új Világ!  Ez az utolsó pillanat!  https://www.youtube.com/watch?v=8TFKkbj01NQ

 Az emberiség fejlődésének a fordulópontján a mi döntésünk határozza meg az irányt! 

Az emberi szabadság kiváltsággá válhat, mert a társadalomban való részvétel feltételévé akarják tenni! Az oltási igazolvány  az utolsó lépcsőfok egy Orwelli társadalom felé, ahol az ellenőrzés és megfigyelés szabályainak való engedelmességért cserébe kaphatunk vissza egy keveset a szabadság illúziójából. Örökre ki leszünk szolgáltatva azoknak, akik meghatározzák a szabályokat.

A döntés joga,- most még,- a mi kezünkben van!

A mi kezünkben van a szabadság fáklyája, amit csak mi „vihetünk át a túloldalra”!

Mostani döntéseink és tetteink tétje nem csak egyéni sorsunk, és nemzetünk,- hanem az Emberiség további léte, fennmaradása is!

Mondjuk ki, hogy nem ismerjük el az orbáni diktatúrát!

Mondjuk ki, hogy nem ismerjük el a kovidfasizmust!

Mondjuk ki, hogy önrendelkezési jogunk alapján jogunk van egy alapjaiban új rendszer létrehozására!

Mondjuk ki, hogy nem ismerjük el a háttérhatalmi, globalista rendszer létjogosultságát!

Mondjuk ki, hogy jogunk van a saját, és nemzetünk sorsa feletti rendelkezéshez!

Ne engedj a megosztásnak és ne várj arra, hogy más megoldja helyetted a problémát és kihúz a bajból! Ezt most csak te magad teheted meg!

A demonstráció ideje alatt lehetőség lesz a követelések aláírására és szavazással történő akaratnyilvánításra, választásra is!

Hozzatok magatokkal üres papírlapot, molinókat, feliratokat, bábukat, zászlókat, anonymus álarcot, fáklyákat, ami nem csöpög.

A szervezés költségei a helyszínen támogathatók.

 

 
 


Archívum

Naptár
<< Január / 2023 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 144615
30 nap: 3946
24 óra: 110