Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NINCS KÖZTÁRSASÁG ?!-VAN,-DE KOMMUNISTA!

Törvénysértés jogot nem alapít! A baloldal zavargást,és puccsot akar?  

article preview

Sem az "orbáni",sem az előtte levő "köztársaságok" nem a nemzet akaratából jöttek létre! 

77 éve megszállás alatt vagyunk! 

dr. Bene Gábor: "Aki elkezdi azt, hogy térjünk vissza a köztársasághoz, az vagy tudatlan, vagy hazazáruló, vagy baloldali ügynök!

Magyarország jogi szempontból KIRÁLYSÁG!   77 éve,- alkotmányosság nélkül!  korona-penz-kiralysag.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=kcJc6pUvR18   A 3 PERCES VIDEO A MAGYARÁZATTAL 

A magyarázat ennyire egyszerű: azzal, hogy a király lemondott,még nem szűnt meg maga az államforma! De a szovjetek így gondolták és ezt ki is kényszerítették egy törvénnyel! Katonai megszállás alatt ! Zsarolással és megfélemlítéssel!  https://koronaigazsaga.eoldal.hu/cikkek/alkotmany-es-alaptorveny/a-magyar-kiralysag-megpuccsolasa.html

Tehát ha Áder lemond, megszűnik a köztársaság !? 

A királyság,mint államforma, egy általunk megválasztott kormányzóval , és a Szent Koronával,mint főhatalom,- sokkal jobb és igazságosabb lehet,mint a mostani , a kommunisták utódai által létrehozott ál-demokrácia és pártdiktatúra a leválthatatlan "KÉP"- viselőkkel! De a köztársasággal se lenne baj,ha népszavazással elfogadottá lehetne tenni,mint a "köz" akaratát.

https://www.napitema.com/2017/01/hogyan-vedi-jogainkat-es-tulajdonunkat.html

A jogfolytonosságot kell helyreállítani, ami 1944 óta, a megszállással szakadt meg! 

Utána egy népszavazással dönteni lehet az államformáról! 

Ha nem így  történik, akkor csak a "sztálini alkotmány" létjogosultsága lenne megerősítve

Az alkotmányos rendet egy "Alkotmány Helyreállító Nemzetgyűlés"-el lehetne helyreállítani,de ebben az esetben sem mindegy, kik és hogyan jelölik ki,vagy kérik fel erre a követeket.Ha a jelenlegi "baloldal" szervezne  nemzetgyűlést, abban az esetben csak az ő jelöltjeik vennének részt benne, kizárva minden egyéb lehetőséget. Ennek a következményeit pedig már ismerjük a teherautós- munkástanácsos módszerükből. A "jobboldal" esetén csak a Fideszről és szatellitpártjairól beszélhetünk.Követ csak ebben a jogrendben elismert mandátummal rendelkező egyéni képviselő lehet, polgármester lehet!  

De hová lett a valódi  "ellenzék"? 

 Egy, a FB- on és egy weboldalon keresztül mostanában  terjesztett nyilatkozat szerint, az aláíró a '89-es alkotmányt ismerheti el hatályosnak,egyben a  nyilatkozat aláírásával  "nemzetgyűlési követté" válik..A nyilatkozat egy hamis OVB vízjeles papírra van nyomtatva,az adatvédelmi nyilatkozatban egy nem létező hivatal neve szerepel,az adatok felhasználhatók egy választási csaláshoz is,mindez a Btk több pontját is kimeríti. 

Az iratot visszaküldőket már csak össze kell hívni,ha elég sokan vannak hozzá, és onnantól bármi megtörténhet 

Na de kérem: egy illegitim köztársaságon belül elismerek egy másik illegitimet? Hogy is van ez? Mindezt egy megtévesztő ,régi OVB vízjeles papíron,ami nem más,mint megtévesztés? Legalább 4 helyen sérti a Btk-t, de az Info tv-t is ! 

Még szerencse, hogy mindez kimeríti az "alkotmányos rend megdöntése,felforgatása iránti szervezkedés" büntetőjogi fogalmát, és törvényes mandátum híján érvénytelen minden "követ" megbízatása!

 Btk 255. § (1) Aki olyan szervezetet hoz létre vagy vezet, amelynek célja, hogy Magyarország alkotmányos rendjét erőszakkal vagy ezzel fenyegetve megváltoztassa, bűntett miatt öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) Aki az (1) bekezdésben meghatározott szervezetben részt vesz, két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(3) Nem büntethető az alkotmányos rend elleni szervezkedés miatt, akinek önkéntes elállása következtében a szervezkedés folytatása elmarad, vagy aki annak folytatását önként megakadályozza.

263. § (1) Aki hitelt érdemlő tudomást szerez arról, hogy alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása, alkotmányos rend elleni szervezkedés, lázadás, rombolás, hazaárulás, hűtlenség, az ellenség támogatása, kémkedés, szövetséges fegyveres erő ellen elkövetett kémkedés, kémkedés az Európai Unió intézményei ellen készül, vagy még le nem leplezett ilyen bűncselekményt követtek el, és erről a hatóságnak vagy az állam illetékes szervének, mihelyt teheti, nem tesz feljelentést, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

 Ehhez képest a legnagyobb lelki nyugalommal zajlik szórólapokkal a "követek" megkeresése, a nyilatkozat letölthető.Egy B. Attila nevű zavarkeltő   élőben nyíltan kimondja az Alaptörvény érvénytelenségét ,és az 1989 est tartja érvényesnek,és ennek elismerésére buzdít másokat is,ami akár államellenes bűncselekmény is lehet:    https://vk.com/video644727407_456239289

Sőt,mi több, egy másik honlapon már a harmadik "Nemzeti konzultáció" fut,melyben a leendő "Ideiglenes kormány" legelső rendeleteire lehet szavazni.

Ideiglenes kormány NEM normál körülmények közt alakul! Lemondás, halál esetén a hatalmon lévő kormány alakul át az új miniszterelnök megválasztásáig, vagy: egy puccs segítségével a teljes vezetés lecserélődik,és az új választások kiírásáig, vagy ha "nemzetgyűlésnek" nyilvánítják magukat,akkor feladatuk befejezésééig, az új kormány megalakításáig ideiglenes kormánynak nevezik magukat.

De ha mindez nem lenne elég, ezzel párhuzamosan "Népbíróságok" szervezéről is szólnak bizonyos  szórólapok

A  "Népbíróságokról" annyit, hogy a törvénytelen eljárásokkal, jogi végzettség nélküli népbírók által hozott ítéletekkel nagyrészt a kommunisták szabadultak meg ellenfeleiktől.

Egy törvényes úton hatalomra került kormánynak miért lenne szüksége népbíráskodásra? 

Vagy egy  puccskísérlet készülődik?  alkotmanyos-puccsot-szervez-az-ellenzek---mti-alk-biro-dec.jpg

Jelenleg egy "baloldali",magukat "rendszerváltóknak" mondó   társulat igyekszik márciusra "nemzetgyűlést" összehívni. Az ő "követeik" azok lehetnek, akik a '89-es "alkotmányt" ismerik el az "orbáni" helyett. Ugyanez a csoport telepedett rá országosan a tüntetésekre is,gondosan vigyázva arra, hogy rajtuk kívül mások ne tudjanak nagyobb létszámban a fővárosba tiltakozókat összehívni.

Ügyesen kihasználták az oltásellenes tiltakozásokat, ők is a "Szent Korona" értékrendje mögé bújva vezetik meg a kiútkereső civileket,mint a "jobboldaliak", vagy a Márki féle műellenzék, akik szintén alkotmányozni akarnak.

Dr Halász Józsefet is megvezették: https://www.bitchute.com/video/K88HrU3JcJ7w/

Elmondásuk szerint komoly támogatójuk is van a háttérben.

A kettős állampolgár, USA-hátterű Márki Zay minden fidesz-ellenes csoporttal felvette a kapcsolatot!

Közeledik márc. 15.- e, a szabadságharc nemzeti ünnepe. Április elején "választások" lesznek.Ha lesznek.

ISTEN ÓVJA MAGYARORSZÁGOT ! 

FRISSÍTÉS! FRISSÍTÉS! FRISSÍTÉS!   2022 02 03

A civilek január 18-án bejelentett és 21.-től behirdetett febr 12.- i budapesti tüntetésére jan 31.-én egy B.Attila nevű alaptörvénytagadó rászervezett egy másik tüntetést,bomlasztóknak és hazaárulóknak nevezve a civil szervezőket. Állítása szerint 12.- e a "D"-nap, amikor kimondják a '89 es Magyar Köztársaság létét, egyben az Alaptörvény érvénytelenségét .Azért ezen a napon,mert a meghívott ENSZ képviselők,és baloldali pártok tagjai  csak akkor érnek rá! / sic /B.Attila valamiféle New Yorkból elhozott ENSZ dokumentumra hivatkozik,és jogászokra,akik állításait alá tudják jogilag támasztani,de az iratot kérésre sem  hajlandó bemutatni senkinek , és a jogászait sem megnevezni,sem belemenni egy jogászok  közötti egyeztetésbe.Videóiban és honlapján többször hivatkozik az általa létrehozni kívánt "ideiglenes kormány" majdani rendeleteire, jólétet,egyenlőséget,de még a nemi identitás szabad megválasztását is ígérve támogatóinak. https://rendszervaltok.hu/nemzeti-konzultacio-3/

A "D" napon történő "rendszerváltást" már többször bejelentette,ígéretei szerint ahhoz neki 72 óra szükséges csupán.

Mostani bejelentése kifejezetten veszélyes,mert ha korábbi sikertelen kísérletei ellenére mégis nagyobb számú tömeg gyűlne össze,és lázadásra,erőszakra utaló kifejezések hangzanának el, az érvényben levő különleges jogrend miatt az Alaptörvény 50.cikke alapján a kormány azonnal szükségállapotot jelenthetne be ,és a jan. 1. től hatályba lépett új Honvédelmi Törvény szerint akár a katonaságot is kivezényelhetné a rendbontókra. A rendezvény támogatását jelentette be néhány ismert közéleti személyiség, de meghívást kaptak az ellenzéki pártok képviselői is,akik szintén a kormány lemondását, és új "Alkotmány" létrehozását akarják,vagy feles többséggel az Alaptörvény átírását célozták meg, akár "puccsszerűen" is

.Sokak számára érthetetlen módon B.Attila  legújabb támogatói között felbukkant egy  ismert oltásellenes orvos is,ami teljesen megzavarta, és megosztotta  az embereket.

De hogyan állhatnak össze egy oltástagadást tagadó,megosztó,saját magát hiteltelenné tevő  személlyel azok az orvosok, akik tudományos  konferenciákat szervezetek az oltásbiztonság kérdéseiről és oltáskényszer ellen? 

Ha "puccs" nem sikerülne nekik, abban az esetben a hangadókat, egyetértőket  azonnal letartóztathatják államellenes bűncselekmény miatt.

A feb 12- i,önrendelkezési jogért és oltásterror ellenei civilt tüntetés egyik szervezője, Csibi Barna ezt a figyelmeztetést  tette közzé blogján a zavargáskeltő ellentüntetésről, melyben az említett video is látható:  https://ruszinkarpatalja.blogspot.com/2022/02/a-felmuvelt-bertalan-atillanak-nincs.html

2022. február 2., szerda

"Meglehetősen útszéli stílusban fejezte ki nemtetszését a "Rend-Szer-váltók"  Facebook csoport adminja, egy bizonyos Bertalan Atilla azzal kapcsolatosan, hogy február 12-re, 12.00 órára a budapesti Oktogon térről induló és a Kossuth térre tartó vonulós oltásterror ellenes, valamint az új honvédelmi törvény ellen tiltakozó tüntetést jelentettünk be a rendőrségen és kezdtük el hirdetni a közösségi oldalakon Gurabi Ági szervezőtársammal, a Korona Igazsága és a Szent Korona Igazsága Facebook és telegram csoportok tagjaiként. 

Noha sosem volt "szerencsém" a fickóhoz személyesen, nem voltunk bemutatva, nem ismerjük egymást, és mindeddig én az ő tevékenységét nem is kritizáltam nyilvánosan, derült égből villámcsapásként azt üzente valamelyik esti, elképesztően hosszú és vontatott élőjében, hogy konkrétan nyaljam ki a se....ét!

Az időnként ordasakat kamuzó Bertalan Atillának, aki legutóbb például azt állította egy másik élőjében (a fickó egyébként ezt csinálja végeláthatatlan órákon keresztül, ő így "harcol"), hogy, egy belső, szupertitkos, de számára mégis, valamilyen csatornán keresztül hozzáférhető dokumentum alapján idén február 16-tól az 50 főnél nagyobb csoportosulások ellen akár fegyveresen is felléphet a honvédség, nos, neki leginkább az fáj a személyemmel kapcsolatosan, a fenti videórészlet alapján, hogy nem saját néven szerepelek a Facebook közösségi oldalon. 

Úgy tűnik, szegény elkényeztetett "rendszerváltó" el sem bírja képzelni, hogy az amolyan közönséges mezei ellenállók, mint pl. én vagy Gurabi Ági profilját bizony időnként törli a Facebook cenzúra, mert ugye, vele ilyen sosem fordul elő.

Ahogy az sem túl gyakran fordult elő vele, hogy szabálysértési bírságot kapjon az egyébként rendszeresen mások rendezvényeire szervezett klasszikus ellentüntetéseiért, amelyek ellentüntetésként nyilván sosem voltak bejelentve, és a gyülekezési tv. jó néhány cikkét rendszerint megsértették. 

 Az eléggé alvilági stílusú parasztgyereknek egyébként az egyértelműen kifejezett Mi hazánk pártszimpátiám is szúrja a szemét, bohóc módjára azonban itt is árnyékra vetődött, mert a Mi Hazánk Mozgalom Párt kampányfőnöke nyilván nem én vagyok, hanem Novák Előd, ahogy ezt minimális internetes keresgélés után ki lehet deríteni.  

Összességében megállapítható, hogy a zavaros "rendszerváltó", "gyűljünk össze 100000-en és minden jó lesz", "nem érvényes az alaptörvény, nincs jog, ereszdelahajamat" ideológia mögött megbúvó közönséges, anarchista, a hatóságok és a cenzúra által érinthetetlennek tűnő figura egy tisztán és egyértelműen a hazai oltásterror ellen fellépő tüntetést és annak szervezőit kívánja hitelteleníteni, igen átlátszóan.

A fröcsögő Mi Hazánk ellenesség nagyobb valószínűséggel baloldali liberális hátteret, kisebb valószínűséggel magát a kovidfasiszta kormánypártot sejteti. 

Egyébként Bertalanhoz köthető személyek két héttel később ugyanarra dátumra, ugyanarra az időpontra, két utcával lejjebb, a Vajdahunyad várához hirdettek meg "rendszerváltó" rendezvényt, amelynek az igen fantáziátlan, II. világháborús ellenségeinket majmoló "D-nap" elnevezést találták ki. 

Természetesen, amilyen az adjon Isten, olyan a fogadjisten alapon, azonnal közzétettem én is egy nyilvános videót, amelyben leszögeztem, hogy a zavaros ideológiákkal és főleg az alvilági maffiózó stílussal közösséget vállalni nem tudunk, így sajnos kútbaesett az a közösségi érdek is, hogy a zömében oltásellenes közönségre számító két szomszédos  rendezvény egy célért egyesüljön.

Bertalan Atilla egyébként többször is, akár nagy nyilvánosság előtt is kifejtette, hogy ő nem oltásellenes, és nem kovidintézkedés-ellenes, hanem ő "rendszerváltó', bármit takarjon is ez a fogalom." https://www.youtube.com/watch?v=sr_GXRX-SGI

.  EGY KORÁBBI FELVÉTELEN B.ATTILA NEM TUDJA MEGMONDANI,- VAGY NEM AKARJA? ,- HOGY MI FOG TÖRTÉNNI HA MEGVAN A SOK ALÁÍRÁS AZ ALAPTÖRVÉNY ÉRVÉNYTELENSÉGÉRŐL:  https://www.youtube.com/watch?v=1l8sTOVUk4U 

Ebben a videóban látható, mennyire nem tudja mit akar, vagy csak nem meri megmondani!? https://www.youtube.com/watch?v=oGQNSiEII3Q 

Egy vágott videóban hallható ahogy erőszakra uszít : https://www.youtube.com/watch?v=idL4XhLrGqY

Nem lehet tudni,kik vannak a háttérben,de ha egy tüntetésen a fenálló jogrend megtagadására,felforgatására hívják fel a tömeget,annak borítékolható,milyen következményei lehetnek! 

"KINEK AZ ÉRDEKE" hogy polgárháború törjön ki az országban,és az egyik illegitim köztársaság helyett egy másikat ugyanilyet állítsanak érvénybe, a jelenlegit megtagadva? Odahívva minden ellenzéki pártot,és a kormányintézkedéseket eddig békésen  ellenző civilek vezéregyéniségeit,hangadóit is egy olyan helyre, ahol nincs menekülési útvonal,ha bármi történne? Saját elmondása szerint B.Attila katonatiszt volt, jelenleg tartalékos besorolásban van!

 Ne feledjük: Január egytől életbe lépett az új honvédelmi törvény,ami lehetővé teszi a katonaság fegyveres "közreműködését" a járványügyi veszélyhelyzetben ! A veszélyhelyzet a IX.módosítással tavaly decembertől besorolásra került a "különleges jogrend" alá. A felhatalmazási törvény miatt a kormány bármit megtehet,amíg a veszélyhelyzet hatályban van.

 ALAPTÖRVÉNY - „A KÜLÖNLEGES JOGREND"

48. cikk

Különleges jogrend a hadiállapot, a szükségállapot és a veszélyhelyzet.

A szükségállapot

50. cikk

(1) Az Országgyűlés

a) az alkotmányos rend megdöntésére, felforgatására vagy a hatalom kizárólagos megszerzésére irányuló cselekmény, vagy

b) az élet- és vagyonbiztonságot tömeges mértékben veszélyeztető súlyos, jogellenes cselekmény esetén szükségállapotot hirdethet ki.

(2) A szükségállapot kihirdetéséhez az országgyűlési képviselők kétharmadának szavazata szükséges.

53. cikk

(1) A Kormány különleges jogrendben rendeletet alkothat, amellyel - sarkalatos törvényben meghatározottak szerint - egyes törvények alkalmazását felfüggesztheti, törvényi rendelkezésektől eltérhet, valamint egyéb rendkívüli intézkedéseket hozhat.

A hadiállapotra és a szükségállapotra vonatkozó közös szabályok

54. cikk

(1) Hadiállapot vagy szükségállapot kihirdetésének Kormány általi kezdeményezését követően a Kormány rendeletet alkothat, amellyel - sarkalatos törvényben meghatározottak szerint - a kihirdetésre okot adó körülmény azonnali kezeléséhez szükséges mértékben egyes törvények alkalmazását felfüggesztheti, törvényi rendelkezésektől eltérhet, valamint egyéb rendkívüli intézkedéseket hozhat.

 

 
 


Archívum

Naptár
<< December / 2022 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 136916
30 nap: 4879
24 óra: 119