Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A VAKCINÁZÁS A BETEGSÉG BEOLTÁSÁVAL EGYENÉRTÉKŰ

A sejtek a toxikus tüskefehérjét termelik, a következmények  azonosak a víruséval

article preview

A tüskefehérje toxicitásának feltárása okán arra a következtetésre juthatunk, hogy a vakcinák nagyobb kárt okoznak,mint hasznot!     vakcinak-3.jpg

Nemrégiben megjelent egy felvilágosító tanulmány: Dr. Jean François Lesgards cikke a tüskefehérje toxicitásáról. / https://www.francesoir.fr/opinions-tribunes/pourquoi-la-proteine-spike-est-toxique-dans-le-covid-19-et-aussi-dans-les-vaccins / Ez a cikk nagyon világos, pontos, jól dokumentált, de talán egy kicsit túl hosszú és részletes a laikusok számára. Kétségeit és fenntartásait fejezi ki az oltásokkal kapcsolatban,amiket érdemes jobbak körüljárni és levonni a következtetéseket belőle Valamivel kevesebb, mint két évvel a SARS-Cov-2 koronavírus okozta covid-19 betegség kitörése után, és kilenc hónappal a betegség elleni tömeges védőoltás megkezdése után tudományos kutatók és orvosok nagyon sok tanulmányt értek el. és a betegséggel kapcsolatos kutatásokat, és számtalan tanúvallomást rögzítettek a covid elleni oltások káros hatásairól (beleértve a haláleseteket is).https://www.francesoir.fr/videos-les-debriefings/steve-kirsch-sous-declaration-vaers 

Elmondható tehát, hogy ma már ismertek a betegség tünetei és a vírus hatásmechanizmusai, valamint a legtöbb országban a betegség miatti halálozás. Egyre többet kezdünk megtudni a védőoltások káros hatásairól és jelentőségükről a beoltott populációban.

A covid-19-zel kapcsolatos ismeretek fejlődését jól mutatja ez az esemény, amely a járvány legelején történt: bátor olasz orvosok egy csoportja szembeszállt a WHO tilalmával, amely szerint a COVID-19 halottakon boncolni kell; nekik köszönhetően tudtuk felismerni, hogy az addig légúti szindrómának tartott covid-19 súlyos formájában valójában érrendszeri patológiává válik. Ez arra késztette az orvosokat, hogy kortikoszteroidokat és antikoagulánsokat írtak fel.

Olvassa el még: Németország: tíz boncolásból öt haláleset "nagyon valószínű",hogy az oltásokhoz köthető:   https://www.francesoir.fr/societe-sante/allemagne-autopsies-5-deces-sur-10-lies-aux-vaccins

Ami jelenleg szembetűnő, az egyrészt a betegség tünetei és a génvakcinák nemkívánatos hatásai közötti nagy hasonlóság , másrészt az a tény, hogy a beoltottak nagy része megbetegszik a covid-19- ben. néha súlyos formában,ami  egészen a halálukig vezethet.

Először azt a következtetést vonhatjuk le, hogy ezek a vakcinák hatástalanok és veszélyesek; de megpróbálunk továbbmenni azon biológiai mechanizmusok tanulmányozásával, amelyek megmagyarázhatják a génvakcinák toxicitását.

1. A SARS-Cov-2 vírus felszíni tüskeproteinjének működési mechanizmusa

A vírus önmagában nem életképes; a túléléshez el kell térítenie az általa fertőzött sejtek sejtrendszerét, elő kell állítania fehérjéit és szaporodnia kell. A SARS-Cov-2 a sejtfelszínen található ACE2 (Angiotenzin-konvertáló enzim2) receptorhoz kötődő tüskefelszíni fehérjének köszönhetően tudja rögzíteni magát egy emberi sejten. A vírus ezután bejuthat a sejtbe, ahol  szaporodni fog, mielőtt más sejteket támadna meg.

Ennek az ACE2 receptornak azonban nagyon fontos funkciói vannak az egészség szempontjából: segít a vérnyomás szabályozásában és különösen a gyulladások elleni küzdelemben. A vírussal fertőzött sejtben az ACE2-t a tüskeprotein mobilizálja, és így már nem tudja betölteni gyulladáscsökkentő szerepét, amely normál helyzetben kompenzálja egy másik sejtreceptor, az ACE gyulladáscsökkentő hatását. Ez az ACE/ACE2 egyensúlyhiány hipergyulladást idéz elő, amely a híres „citokinviharhoz”, tüdőgyulladáshoz és potenciális akut légzési distressz szindrómához (ARDS) vezethet, amely véralvadással és végső soron halállal jár. 

Ennek a tüske/ACE2 kölcsönhatásnak a toxicitását tízszeresére növeli az a tény, hogy ezek az ACE2 receptorok szinte mindenhol jelen vannak a szervezetben: a garatban, a légcsőben, a tüdőben, a vérben, a szívben, az erekben, a belekben, az agyban, a nemi szervekben, a vesékben és a vesékben is. testnedvek (nyálka, nyál, vizelet, agy-gerincvelői folyadék, sperma és anyatej). A betegségre jellemző gyulladás tehát számos szervet érinthet, ami magyarázza a covid-19 tüneteinek sokféleségét: a légúti megbetegedések mellett neurológiai, szív- és érrendszeri, máj-, bél- és veseműködési zavarokkal is jelentkezhetnek.

2. A tüskefehérje toxicitása    
immunrendszer-betegseg.jpg

Tanulmányok kimutatták, hogy a tüskeprotein önmagában, amely nem kapcsolódik a vírusgenom többi részéhez, elegendő a covid-19-hez kapcsolódó kardiovaszkuláris károsodások (pericarditis, szívizomgyulladás stb.) előidézéséhez és a vérgát integritásának elvesztéséhez. -encephalicus, ezért fennáll a gyulladás lehetősége az agyban és ereiben.
A tüskeprotein az endothel sejteken is expresszálódik, aktiválhatja a vérlemezkék képződését és aktiválhatja a koagulációt, ami trombózishoz vezet (a 4-es thrombocyta faktor vagy a PF4 felszabadításával).

A tüskeproteinnek ez a toxicitása önmagában már ismert volt a SARS-Cov-1 esetében, több mint tíz évvel ezelőtt!

Összefoglalva, a tüskefehérje két nagyon fontos tulajdonsága kiemelkedik:

• A SARS-Cov-2 vírus kórokozó hatása alapvetően a felszíni tüskefehérje aktivitásának köszönhető.
• Ez a fehérje megőrzi ugyanazt az affinitást az ACE2 receptorhoz, függetlenül attól, hogy a SARS-Cov-2 vírushoz kapcsolódik, vagy önmagában, ami önmagában is képes ugyanazokat a gyulladásos folyamatokat kiváltani minden olyan szervben és szövetben, ahol ezek a receptorok léteznek.

És a génvakcinák (mRNS és DNS) pontosan ugyanezt a tüskefehérjét idézik elő nagy (kontrollálatlan) mennyiségben az oltottak szervezetében!

3. Covid-19 elleni vakcinák

A hagyományos vakcinákban az antigént / elölt, vagy legyengített kórokozót/ közvetlenül injektálják, amely vagy az inaktivált teljes vírus (Sinovac, Valneva), vagy az inaktivált tüskeprotein (Novavax). A szervezet ezután antitesteket termel a vírus ellen, majd a meghatározott mennyiségben beinjektált fehérjék kiürülnek.

Az új "gén" vakcinákban vagy közvetlenül (Pfizer, Moderna), vagy egy másik DNS-víruson keresztül (Sputnik, Astrazeneca, Johnson & Johnson) juttatjuk be a SARS-Cov-2 RNS-ének azt a részét, amely az emberi sejteket előállítani a tüskefehérjét.

Vegyük észre, hogy nem tudjuk pontosan, melyik sejtek fogják ezt megtenni, és hogy a tüskefehérje termelése nem normális funkciójuk! Számos kockázat kapcsolódik ezekhez a géninjekciókhoz:

• Az emberi sejtekbe injektált DNS e sejtek kromoszómáiba való beépülésének kockázata, ami súlyos eseményeket (rákok vagy más betegségek felébredését) okozhat.
• Vírusrekombináció veszélye a vakcina genetikai anyaga és egy másik, ugyanazon sejtben jelenlévő vírus genetikai anyaga között, így új vírusok keletkezhetnek, amelyek virulensebbek lehetnek, mint az első.
• Az antitestek (ADE) által okozott facilitáció kockázata.
• Új változatok előállításának veszélye, mert járvány közepette oltunk.
• Adjuvánsokkal kapcsolatos kockázatok: a Pfizer és a Moderna által az mRNS kapszulázására használt nanolipidek, amelyeket korábban soha nem használtak, sem injekcióval, sem orálisan; allergén adjuvánsok, például PEG vagy P80. Megjegyzendő, hogy ezek a nano-olipidek véralvadási problémákat is okoznak.

4. A tüskeprotein szerepe a vakcina káros hatásaiban

A MERS-CoV és a SARS-CoV-1 fertőzés vizsgálatai kimutatták, hogy a teljes tüskeproteinre épülő vakcinák sok betegben erős immungyulladásos választ indukálnak, számos szervben, különösen a tüdőben és máj. Más tanulmányok kimutatták, hogy nagyon nehéz beoltani a koronavírusok ellen.   
omikron-mutacioi.jpg

Ezek az eredmények nem tántorították el a covid-19 elleni oltóanyagok tervezőit és gyártóit, akik elkezdték "menet közben" gyártani ezeket a termékeket, amelyeket korábban soha nem használtak embereken, hogy aztán nagy léptékben kísérletezzenek velük.

Lásd még: https://www.francesoir.fr/societe-sante/nous-avons-fait-une-erreur-la-proteine-spike-est-elle-meme-toxique-et-dangereuse-pour

A jelenlegi covid-19 elleni vakcinák gyártói azt feltételezték, hogy a termelődő tüskeprotein főként a vakcina beadási helyén, a vállizom szintjén marad. De egy japán biológiai eloszlási tanulmány kimutatta, hogy a tüskeprotein belép a vérbe, ahol az oltás után néhány napig kering, majd felhalmozódik a szervekben és szövetekben (agyban, májban, petefészkekben stb.).
Ezért a megnyugtató „vakcina” néven beadunk egy veszélyes terméket, amely a szervezet sejtjeit erősen mérgező fehérje termelésére készteti, és pontosan ugyanolyan gyulladáskeltő hatású, mint a covid-19 esetében. Ez a termelés nem szabályozott, és nem ismert, hogy ez a mérgező fehérje meddig termelődik, és mennyi ideig marad jelen a véráramban és a szervek sejtjeiben.

Ezért nem meglepő, hogy ugyanazokat a tüneteket okozzuk, mint a covid-19, de potenciálisan minden közép- és hosszú távú gyulladásos betegséget (szív- és érrendszeri, neurológiai, rák, autoimmun, neurodegeneratív), különösen azoknál az alanyoknál, akiknek már van valamilyen alapbetegsége, gyulladása. talaj (például cukorbetegség) vagy más kórelőzménye.

Jelenleg a covid-19-esetek kitörésének vagyunk tanúi, gyakran súlyos, rendkívül szerteágazó és néha váratlan káros hatásokkal (stroke, szívburokgyulladás, szívizomgyulladás, generalizált mikrotrombózis, magas D-dimer-szinttel, bőr, övsömör, vakság, rákos megbetegedések kiújulása) , stb.) Ezeknek a hatásoknak a listája nagyon hosszú! És a legmagasabb oltási arányú országokban (Izrael, Szingapúr, Seychelle-szigetek) a legmagasabb a súlyos megbetegedések és halálozások száma.

Sőt, a második, a harmadik, az N-edik injekció minden alkalommal a vírustüske fehérje  új lökését jelenti, amely akkor is termelődik, ha az antitestek és a szervezet azon dolgozik, hogy ezt a fehérjét eliminálják. Ez annyit jelent, mint olajat dobni a tűzre!

A covid-19 elleni új génvakcináknak sikerült elérniük, hogy a beoltott emberek sejtjei termeljék a betegség kórokozóiért felelős fehérjét; ami bizonyos értelemben azt jelenti, hogy a vakcinák beoltják a betegség vektorát! És minden új adag beadásakor a folyamat újraindul! Ezért nyilvánvaló, hogy ezek az injekciók semmiképpen sem vakcinák!

Emlékezzünk vissza a vakcina jogi definíciójára: „minden olyan anyag, amelyet embernek egy vagy több betegség megelőzésére szánnak”. A vakcina olyan magas mortalitású betegség elleni védelemre szolgál, amelyre nincs hatékony kezelés. De csak akkor lehet forgalomba hozni, ha hatékonysága és ártalmatlansága bizonyított.Covid-19 esetén e három feltétel egyike sem teljesül! 

És végül álljanak itt  Nobel-díjas Luc Montagnier professzor szavai : „ Az elővigyázatosság elve jegyében azonnal le kell állítani minden, a tüskefehérjét használó covid-19 elleni oltást. ”https://www.francesoir.fr/opinions-tribunes/le-defi-de-la-verite-luc-montagnier-prix-nobel-de-medecine

És az igazság kimondása Robert Malone -tól, az mRNS-vakcinák úttörőjétől: " Kijelentem, hogy a natív tüskeprotein mérgező ".https://www.francesoir.fr/videos-les-debriefings/malone

Jogilag kötelező oltás csak a végleges MA-t kapott vakcinával végzett oltásra vonatkozhat. A covid-19 esetében a génvakcinák új eljárásokat alkalmaznak, amelyek feltételes MA-t kaptak; a gyártó beleegyezett abba, hogy a vevő rendelkezésére bocsátja a két évig tartó főpróba eredményeit. Tehát ez valóban egy teszt. Más szóval, az egészségügyi hatóságok nagyszabású vakcinakísérletet engedélyeztek, amire az emberiség történetében nem volt példa! 

A Polgári és Politikai Jogok Nemzetközi Egyezségokmánya, amelyet az Egyesült Nemzetek Közgyűlése 1966 decemberében fogadott el: „Tilos bárkit szabad beleegyezése nélkül orvosi vagy tudományos kísérletezésnek alávetni” .

Helsinki 1964. júniusi nyilatkozata: „A rátermett személyek orvosi kutatásban való részvétele önkéntes tevékenység kell, hogy legyen” .

 
 


Archívum

Naptár
<< December / 2022 >>


Statisztika

Most: 2
Összes: 136514
30 nap: 5008
24 óra: 116