Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A VALÓRA VÁLT "KONTEO"-SVÉDORSZÁGBAN BECHIPEZIK AZ OLTOTTAKAT

A hamisított oltási igazolványok ellen vetették be

article preview

Svédország implantátumokat használ, amelyek nyomon követik a Covid-19 elleni oltottságot 

Valóra vált egy, 2009-ben még összeesküvés-elméletként kinevetett "körlevél" ! 

https://dailyexpose.uk/2021/12/27/sweden-using-microchip-implants-that-track-covid-19-vaccination-status/

/ Az Expose már cenzúrázva van a Google-n, Facebookon,Twitteren! / 

Svédország most mikrochipeket használ az állampolgárok oltási állapotának nyomon követésére, mivel egy svéd technológiai vállalat kifejlesztette a technológiát a hamisított covid-pass elleni küzdelemre.        mikrochip-2.jpg

Ami történik, az a következő: Egy személynek beültetik a chipet a bőr alá. Ezután a közeli hatótávolságú kommunikációs (NFC) eszközöket használják a chip letapogatására, és megállapítják, hogy a személy megkapta-e a covid ütést vagy sem.

A chipek használata azt jelenti, hogy nincs szükség papír oltóútlevélre vagy bármi másra, például a jelenleg használt QR-kódokra. Az embernek mindössze annyit kell tennie, hogy integet a beültetett kezével, és azonnal hozzáférhet a nyilvános helyszínekhez. Ez azt is jelenti, hogy a hamis vakcina-útlevelek használata nehezebb lesz, különösen, ha a kormány a beültetett chipek mögé áll, és szorgalmazza, hogy normalizálódjanak a társadalomban.

A jelentések szerint becslések szerint 6000 svéd állampolgár testébe helyezték már be az Epicenter chipet. A chip beprogramozható úgy is, hogy pénzügyi információkat és egyéb részleteket tartalmazzon, ami azt jelenti, hogy az implantátummal rendelkező svédek egyetlen kézmozdulattal vásárolják meg ételeiket.

Noha ez sokak számára kényelmesnek tűnik, akik megkapják a chipet, ami azt jelenti, hogy többé nem kell bajlódniuk az oltóanyag-útlevelük visszaszerzésével vagy a készpénzes fizetéssel, ennek a technológiának a kockázatai és következményei óriásiak. Nemcsak azt a transzhumanizmust hirdetik, hogy az emberek egyesüljenek a technológiával, ezzel elveszítve emberi mivoltukat, de a chipek egy lépéssel közelebb visznek mindannyiunkat a testünk és a szabadságunk feletti végső uralmával rendelkező hatalomhoz.

A svédek már 2017-től alkalmazzák a beültetést ! 

Futurisztikus kísérletbe kezdett egy svéd vasúttársaság. Júniusban elindították azt a pilotot, melyben vállalkozó kedvű utasaik egy bőr alá ültetett chippel egyenlíthetik ki a vasúti viteldíjat. Az Independent írta meg, hogy az egyébként állami tulajdonban lévő SJ nevű vasúttársaság, amely többek között Skandinávia nagyvárosai közötti járatokat üzemeltet, egy speciális NFC technológiával váltaná ki a papíralapú vonatjegyet.

A jegyvásárlás folyamata ettől persze nem változik, az utas online felületen vagy mobil appon keresztül tudja megvenni a jegyet, de a rendszerben lévő azonosító számuk, ami egyben a jegy referenciakódja is, összekapcsolódik a bőrük alá ültetett biometrikus chippel. Innentől semmire sincs szükségük, ha jön a jegyellenőr, csak az NFC-olvasója alá kell dugniuk azt a bőrfelületet, ahová a chipet ültették, és innen már minden ugyanúgy megy, mint az érintésmentes bankkártyás fizetésnél.https://bitport.hu/nalunk-meg-e-jegy-sincs-mashol-mar-bor-ala-ultetett-chippel-utaznak.html

Szíjártó 2020-ban még elutasította a lehetőséget az Orwelli lehetőségnek,-de azóta sokminden megváltozott......https://index.hu/belfold/2020/04/09/szijjarto_peter_interju_koronavirus/

A Pentagon ellenben chipekkel előzné meg a járványokat :     mikrochip-3.jpg

Az Egyesült Államok Védelmi Minisztériumának (Pentagon) kutatásokért felelős részlege (DARPA) több olyan modern kütyüt mutatott be a nagyközönségnek, melyek elméletileg jelentősen csökkenthetik egy pandémia kialakulásának valószínűségék. A hidegháború alatt létrehozott szövetségi ügynökség egy bőr alá ültethető microchipben, valamint egy speciális vérszűrő berendezésben látja a legnagyobb potenciált a járványok elleni küzdelem vonatkozásában – írja a Daily Mail internetes kiadása.https://www.dailymail.co.uk/news/article-9460389/Pentagon-scientists-invent-microchip-senses-COVID-19-body-symptoms.html  Matt Hepburn nyugalmazott ezredes, a DARPA fertőző betegségek osztályának főorvosa azt mondta a CBS kereskedelmi televízió 60 Minutes című műsorában, hogy a Pentagon tudósai olyan eljárások kialakításán dolgoznak, melyek segítségével a Covid-19 lehet az utolsó járvány, ami a világban pusztít.https://www.cbsnews.com/news/last-pandemic-science-military-60-minutes-2021-04-11/?ftag=CNM-00-10aab7d&linkId=115939064

A VALÓRA VÁLT RÉMÁLOM ?    transzhumanizmus-2.png

A járványt, a kötelező oltásokkal és mikrochipekkel, nanotachnológiával már 2009 ben tudták a beavatottak, hogy be fog következni. Akkor  a serésinfluenzával akarták ugyanezt megcsinálni, de még nem sikerült nekik. 10 év alatt kidolgozták a TERV-et, előtte az Event 201 szimulációban leellenőrizték, és utána egy hónapra kb a WHObehirdettea tömeggyilkos koronavírus járványt.Mindent a szimulációnak megfelelően vittekvégig,a pszichológiai befolyásolástól a médiaterrorral, a kényszer és megalázás különböző módozataival,és már ott tartunk, hogy az oltatlanokat veszélyesnek nyilvánítják. Ezután már csak az elkülönítő lágerekbe zárásuk és kényszeroltásuk következik.....A nanotchnológia 10 év alatt sokat fejlődött,avakcinákban levő grafén-oxid és a hidrogél,amibe csomagoljáka lipidrészecskéket, tökéletesen alakmas arra, hogy akár az 5 G sugárzásra is reagáljon és befolyásolja az agyműködést.A rémálom valóra vált ? 

Íme, a 2009 ben írt körlevél,amit akkor összeesküvés elméletnek nevezett az Index,de még a Kuruc Info se vette komolyan : 

“A sertésinfluenza oltással csempészik beléd a chippet. Eljött az Antikrisztus kora. Vajon beteljesedik?

Helmut Pilhar:        
Tegnap, 2009. augusztus 27-én tartottam Badenben Bécs mellett egy előadást az Új Medicináról. Feleségemmel együtt 40-en voltunk. Az azt követő beszélgetés során szóba került a sertésinfluenza, amikor felállt egy hölgy és a következőket mondta el:

Egyik barátnője egy bécsi gyógyszergyártó cégnél dolgozik, aki azt mesélte neki, hogy a sertésinfluenza injekciókban valóban el van helyezve egy nano-részecske, mely szabad szemmel nem látható, de 12-szeres nagyítással már igencsak. Már egy játékmikroszkóppal megnézhetjük.

A gyógyszergyár alkalmazottainak már elmagyarázták, hogy a nano-részecske a szervezetben a beültetés után úgy működik, mint egy számítógép merevlemeze és ezen minden lehetséges adatot tárolni lehet. Ezáltal a későbbiekben nem lesz szükség személyi igazolványra és hitel- és egyéb kártyákra. Állítólag ezzel az intézkedéssel akarják a pontos népszámlálást megkönnyíteni, ill. azújszülötteket akarják megvédeni. Azt gyanítják ugyanis, hogy sok anya a titokban szült újszülött gyermekét egyszerűen “eldobja”.

A hölgy továbbá elmesélte, hogy ő is az egészségügyben dolgozik. Van egy ügyvédje, aki az ő betege volt és megkérdezte tőle, hogyan lehet majd megszabadulni ettől a chiptől. Azt válaszolta, tud a tervezett chipről, mert ugyebár a társadalom felső rétege természetesen tud erről. Ebben az évben tervezik beoltani az embereket kényszer nélkül, saját akaratukból. Ha csak kevesen jelentkeznek ebben az évben, jövőre kötelező oltásként vezetik majd be. Kivételt képeznek majd bizonyos embercsoportok, mint pld. a rendőrség, kórházi személyzet, politikusok, stb. Ő mint ügyvéd el tudja majd intézni, hogy ne oltsák be, de a lakosság nagyobbik részének nem lesz menekvése az oltás elől.

Rizs-szem   

Egy, a stertésinfluenza oltást gyártó cég munkatársának kijelentése alapján a legrosszabb félelmeink válnak valóra. Igazság szerint nem egy nevetséges sertésinfluenzáról van szó, hanem egy általános chipbeültetésről, mely segítségével az egész emberiséget akarják kontroll alá helyezni. Kétféle injekciót gyártanak majd. Az egész szörnyen hangzik, de az egyik hegyében a chip, benne az oltóanyag-méreg a széles tömeg számára, a másik üres lesz a kiválasztottak számára. Álmainkban nem tudtunkvolna elképzelni egy ilyen aljas tervet. Dr. Hamer (GNM – Germanische Neue Medizin – www.ujmedicina.hu) már 2007-ben figyelmeztetett bennünket bizonyos emberek terveiről. Ezért nagyon legyetek résen és védjétek meg magatokat!

Dr. Geerd Hamer és Helmut Pilhar 2009. augusztus 26-i levele:  nanotech-bot-verben.jpg

Amerikában kötelezővé teszik a sertésinfluenza elleni oltást. Aki ezt megtagadja, 1000 dolláros pénzbírságra és 30 napos elzárásra, vagy akár koncentrációs táborba deportálásra is számíthat.

Jól hallották, a haláloltást megtagadók állami bűnt követnek el és ezek az emberek nem egy egyszerű börtönbe kerülnek, hanem a már részükre előkészített speciális koncentrációs táborokba, melyekből több százat állítottak fel Amerikában országszerte. (http://info.kopp-verlag.de/news/amerikanische-konzentrationslager-fertig-und-einsatzbereit.html ) Ezekből a táborokból csak úgy engedik ki őket, ha alávetik magukat az oltásnak, és hagyják beültetni magukba a chipet. Alighogy kikerülnek, a halálchip által szabad prédává válnak. A koncentrációs táborokból kikerült emberek “véletlenül” hullanak majd, mint a legyek.

A világdiktatúrával ellenkező egyéneket a halálchip segítségével egy órán belül ki lehet majd kapcsolni. Az utóbbi 28 éve ezt teszik a kemóval és morfiummal, ezért bojkottálják az Új Medicinát.

Így a Földön 2,5 milliárd embert sikerült már eltenni láb alól. A halálchippel ez természetesen sokkal egyszerűbb és gyorsabb lesz. Nem csak azért, mert feltűnés nélkül – klf. betegséget imitálva (szívinfarktus, szélütés, hőguta) – lehet majd embereket meggyilkolni, hanem mesterséges járványokat tudnak színlelni, ahogy ezt már most tapasztalhattuk: Mexikóban (állítólag!) 3 disznó elpusztult és állítólag egy gyerek meghalt a sertésinfluenzában. Ebből hazudtak egy világméretű járványt.

Ezt a chip-támadást nyilvánvalóan már évek óta tervezik. Ez a nevetséges sertésinfluenza, mely valójában nem is létezik, tulajdonképpen csak eszköz volt: ebből látszik, milyen szorosan megszervezett propagandamédiájuk működik a világon, bolhából elefántot tudnak csinálni.

Kezdték a hazugságokat az AIDS-szel. Majd következett a BSE. Szeptember 11-e után jött az Antrax-, majd a madárinfluenza-mese. Most a sertésinfluenza hazugság van porondon. Jövőre jön majd az egérinfluenza-mese. Mindez csak egy végkifejletre vár. Majd ha már minden emberbe beültetik a chippet, eljön az abszolút rabszolgatartó uralom ideje, mert úgy mindenkit tetszés szerint manipulálhatnak és meggyilkolhatnak.

Nagy népi tömeggyilkosság veszi kezdetét. Különben mire ez a hatalmas katonai és rendőrségi drákói szigor bevezetésére annak érdekében, hogy egy nevetséges nyári influenza ellen beoltsák az embereket? Ennek nincs értelme. Arról nem is beszélve, hogy ilyen oltás nincs is. Nem lehet októberben egy nyári influenza ellen oltani! A sertésinfluenza elleni gyógyszerrel (= kemó) éppen hogy 2-3 hétig lehet csak elnyomni a gyógyulási szakasz tüneteit (lsd. www.ujmedicina.hu).

Érdemes említést tenni arról is, hogy Amerikában már 100.000 műanyag koporsót gyártottak le és helyeztek készenlétbe.

Vajon miért? Módszeresen lefegyverzik az embereket, begyűjtik a fegyvereiket és a harci kutyáikat.

Az igazság ott derül ki, hogy elhallgatják a valódi célt. A sertésinfluenza elleni gyógyszerről szoktak vitatkozni, de soha senki nem nevezi nevén a chip-implantációt. Fölöttébb érdekes, pedig ennek a hatalmas állami intézkedésnek éppen a chip-oltás látszik a legkézenfekvőbbnek.

A Hitachi mikrochipje gond nélkül átfér az injekciós tűn és feltűnés nélkül bejuttathat az emberi szövetbe úgy, hogy előre behelyezik a tű hegyébe. Létezik már a halálchip, melyet a kínaiak évek óta birtokolnak. Miért akkor a nagy hallgatás? Ezt épeszű ember nem értheti meg. Mert óriási ellenállásba ütköznének. Kurdisztánban 2007-ben embereken oltási kísérleteket végeztek. Ezután nyilvánosságra hozták ezzel kapcsolatban a sertésinfluenza elleni oltóanyagot, stb, de a chipről nem esett szó.

A Hitachi-chip működik és kombinálni lehet a halálchippel. A sertésinfluenza elleni szer káros, mert színtiszta méreg. Nagyon veszélyes lehet a vagoton fázisban (lsd. www.ujmedicina.hu – megoldás utáni szakasz), a terhesség utolsó 2/3-adában. Biztosak lehetünk abban, hogy gondolkodás nélkül bevetik a halálchippet, mivelhogy a kemóval és morfiummal eddig is 98%-os elhalálozást értek el. Ezzel szemben az Új Medicinával a betegek 98%-a meggyógyulhatott volna. Gátlástalan módon az onkológusok zöme nagyon is jól tudja, hogy az Új Medicina természettudományos szempontból igaz.

Első körben a gyermekeket és a terhes anyákat veszik célba. Őket akarják elsőként bechippelni és beoltani. Többen közülük el fogják veszíteni gyermeküket a terhesség utolsó 2/3-ad részében, mert az oltóanyag egy színtiszta méreg. Köztudott, hogy a mély vagoton szakaszban egyetlen morfium- vagy sertésinfluenza elleni injekció halált okoz.

Ha egy ilyen halálchippet hordozunk magunkban, emlékezetünkbe kell vésnünk azt a tényt, hogy bármelyik nap egy akármilyen központból pld. Tel Aviv-ból egyszerűen kikapcsolnak minket. Védtelenek leszünk és kiszolgáltatottak. Az utólagos jajgatás sem segít majd: Jaj, ha tudtam volna…

Ezért fontos az uralkodó osztály számára, hogy előre senki ne tudjon róla.

És ha majd a rabszolgákba behelyezték a halálchippet, utólag már nyugodtan megtudhatják. Akkor már csak idomított bábuk lesznek. Senki nem mer majd ellentmondani. Ez úgy működik majd, mint a szabadkőműves-páholytestvéreknél. Mindenki tudja, hogy az első ellenkezés után a rangban felette álló páholymester belekeveri a mérget a kávéjába és nem éli meg a következő napot. Az egész világ egy egyetlen koncentrációs tábor lesz, kivéve egy bizonyos hitközösség tagjait.

Milyen naiv is egy olyan követelés, hogy először követeljünk tiszta lapokat a Moszad-tól és forduljunk a CIA-hez. Nem fogják előre felfedni terveiket. Az egér nem hiszi el, hogy jön a macska. Egy több mind 100 fős cégnél, mely a chippet gyártja, ill. tölti, elegendő egy vagy két “megbízható” alkalmazott, akik a végén a chippet behelyezik. Így a cég összes alkalmazottja legjobb tudomása szerint állíthatja majd, hogy nem tudtak semmiről. Ezt hívják “végső kontrollnak”.

Igencsak furcsa az is, hogy minden egyes chip-injekciót egy különleges kódszámmal látnak el, melyet aztán majd személyes kódszámként tartanak nyilván. (személyi igazolványszám) Miért lenne szükséges egy nevetséges nyári influenza injekciós tűt bekódolni egyenként és miért lenne szükséges minden oltás mellé egy oltási könyvet adni? És miért nem akarják a chippel ellátott embereket Amerikából többé kiengedni?

A “Római klub” a 70-es évekbeli egyik nyilatkozatában az olvasható, hogy az emberiség fennmaradása érdekében vagy csökkenteni kell a születések számát, vagy pedig emelni az elhalálozási rátát. A Max-Planck-Institut véleménye szerint el kellene érni, hogy a világ lakossága 2 milliárdra csökkenjen. Amerikában létezik az ún. “Amerikai Stonehenge” (http://www.igeawagu.com/news/corruption/1199237261.html), egy 100 tonnás gránit tömb, melybe azt az üzenetet vésték bele, hogy a világ összlakosságát 500millióra kellene redukálni ahhoz, hogy elérjenek egy “Ésszerű kor”-ba.

Ha az ún. “túlnépesedést” egyszer pontosabban megvizsgáljuk, megállapíthatjuk, hogy egyedül Texas állam állítólag az összes 6 milliárd embert el tudná látni elegendő élelmiszerrel.

Nem hiszek az ún. “túlnépesedésben”! Már most is több embert intéznek el rákkezeléssel, mint amennyi születik! Attól tartok inkább, hogy ezeknek a globalizációs fanatikusoknak nincs szükségük 6 milliárd dolgozó rabszolgára és ezért akarják az emberiséget 1/10-re lecsökkenteni.                ader-feliratos.jpeg

“Kevesebb birkát könnyebb kontrollálni…”

Dr. Ryke Geerd Hamer                        
Ing. Helmut Pilhar”

jarvany-montazs.png

 
 


Archívum

Naptár
<< Augusztus / 2022 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 116549
30 nap: 4383
24 óra: 118