Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


AZ OLTÁSI MELLÉKHATÁSOK ÖSSZEFÜGGÉSEI

Az autoimmun és érrendszeri betegségek között kapcsolat van 

article preview

 

A vakcinák mellékhatásai autoimmun betegségeket, azok pedig érrendszeri, szív, és egyéb panaszokat okoznak.

A vérrögképződés összefügg az autoimmun betegségekkel!

A hatékony és biztonságos oltás jellemzője, hogy kevés a mellékhatása és nem okoz halált! a védőoltás elsődleges funkciója, hogy megakadályozza magát a fertőződést, a tünetek kialakulását. Alapvető követelménye, hogy tartós, hosszú távú védelmet adjon és összetevői ne legyenek toxikusak.  Ez a Covid-vakcinákról nem mondható el!

Az oltások hatásait nyomon követő rendszert sehol sem állították fel, ellenben a kísérleti vakcinák esetén ez kiemelten fontos, és egyben kötelező lett volna! Az orvosoknak hetek, vagy hónapok múlva eszébe sem jut az addig nem tapasztalt tüneteket összekötni a vakcinázással, holott első dolguk a rákérdezés: oltott- e a beteg? Azokat az orvosokat, akik gyanakodni kezdtek a hirtelen felbukkanó idegrendszeri, érrendszeri, autoimmun és egyéb betegségekre az oltott betegeknél, és ennek hangot is adtak, határozottan elutasították, mintegy megtiltva nekik a további összefüggések kutatását. Nyilvánosságra hozatalról szó sem lehetett , az oltási propagandának működnie kellett. Ha az emberek megtudták volna az igazságot, amiket az orvosok tapasztaltak, akkor kudarcba fulladt volna a világoltási kampány.

Ez a két év a kondicionálás és szoktatás időszaka volt. A főpróbáé, meddig lehet elmenni a kényszerrel és hogyan tűrik ezt az emberek, hol az engedelmesség határa. Kitapasztalták, hogyan alakítható ki a csordaszellem, amikor az oltottak kizárják és kiközösítik maguk közül azokat akik nem engedelmeskedtek ,netán ellenálltak az oltásdömpingnek.

A profin felépített hazug propaganda sikeres volt, annak ellenére is, hogy soha nem tapasztalt módon megszaporodtak az autoimmun, érrendszeri, idegrendszeri, reumatológiai betegségek, és a menstruációs zavarok, vetélések. Az oltások utáni időszakban megemelkedett a halálozás és csökkent az élveszületések száma is.

A kiváltó ok egyrészt a nanolipid burok, mint antigén,- amibe az mRNS-t csomagolták, másrészt az immunválasz módja a tüskefehérjére, mint antigénre, ami egyes esetekben a vérlemezkéket és a véralvadási folyamatot befolyásolja a hozzájuk kapcsolódó antitestek miatt. Az antigének attól függően, hova kapcsolódnak, különféle megbetegedéseket okozhatnak: ha a vérlemezkékhez, akkor mikrovérrögök alakulnak ki, amik helyüktől és mennyiségüktől függően további tüneteket okozhatnak, ha más véralvadási faktorokhoz, akkor pedig vérzékenység.

Az autoimmun betegségek pedig  vérképzőszervi betegségeket is okozhatnak.

Az alábbiak igazolhatják mindezt:

AZ ANTIFOSZFOLIPID- SZINDRÓMA

Az antifoszfolipid szindróma újabban felismert tünetegyüttes, egy véralvadási zavar, melyre az ismétlődő mélyvénás trombózisok, trombocitopénia, agyi trombózis és nőkben ismételt spontán vetélés előfordulása jellemző. Tünetei a gyakran ismétlődő trombózisok, alacsony trombocita-szám, többszöri vetélés. A trombózis mikro-trombózis, vagy nagyobb vérrögök kialakulása is lehet, bárhol a hajszálerekben, szervekben, ez meghatározza a tüneteket is. vakcina-antifoszfol.jpg

 Autoimmun betegség, úgy alakul ki, hogy a szervezet immunrendszere a saját sejtjeit, struktúráit ellenségként kezeli, és megtámadja. Sokféle autoimmun betegség van attól függően, hogy mely struktúrát ismer fel (tévedésből) idegennek az immunrendszer. Ezek létrejöhetnek gyógyszerek, vakcinák, vagy fertőzések hatására is. Az antifoszfolipid szindróma esetében az immunrendszer hibás működése a véralvadási rendszer foszfolipidjei (illetve foszfolipidekhez kapcsolt fehérjéi) ellen termel antitesteket: ezek az antifoszfolipid antitestek. Az antifoszfolipid antitestek azután a vér alvadási zavarához, mégpedig fokozott véralvadáshoz vezetnek.

Az antifoszfolipidek a vérben fokozzák a vérrögök kialakulásának kockázatát, így növelve a betegnél a trombózishajlamot. Megjelenhet önállóan – primer, elsődleges APS – vagy egyéb, más autoimmun betegség is állhat kialakulásának hátterében. Ez esetben szekunder, vagyis másodlagos APS-ről beszélünk.

 Ilyenformán az antifoszfolipid szindróma a trombózishajlam egyik fontos oka. Ugyanezek az antitestek ismételt vetélést is okozhatnak, ami felhívhatja a figyelmet a betegség létére. A magzat fejlődése a gazdag érhálózattal ellátott méhlepényen, majd köldökzsinóron keresztül történik. A méhlepényben, vagy a méhben létrejövő érelzáródás következtében a magzat nem jut elég oxigénhez és táplálékhoz, így elhal. Az antifoszfolipid antitest jelenléte okozhat meddőséget is, ilyen esetben sokszor még lombikbébi technikával sem sikerül ép terhességet létrehozni. Azokban a terhesekben, akiknek a magzata a terhesség második felében elmarad a növekedésben, 10-15%-ban mutatható ki az antifoszfolipid antitest, jóllehet egyéb klinikai jele még nem mutatkozik a betegségnek.

APS esetén, kezelés nélkül a terhességek közel 90%-a magzati veszteséggel fejeződik be.

A tüneteket az antifoszfolipid antitestek okozzák. Az autoantitestek több, a véralvadásban szerepet játszó molekulát támadnak, ezzel több ponton is aktiválni képesek a véralvadási rendszert, végeredményképpen a trombóziskészséget fokozva.

Az antifoszfolipid szindróma gyakran fordul elő SLE-ben, az SLE-s betegek mintegy 40%-ban megtalálható a antifoszfolipid antitest. SLE-ben a trombózis előfordulása 10-70% közöttre tehető. vakc-antifoszfol-marvany.jpg

A betegségre nincs gyógymód, tünetileg kezelhető, vagy  ha kiürülnek a szervezetből az antitestek, akkor megszűnnek a tünetek is.

A lupus – SLE betegség

Az SLE gyógyítására jelenleg nincs célzott gyógyszer. 

A szisztémás lupusz eritematózusz (SLE) egy krónikus autoimmun betegség, amely a test különböző szerveit támadhatja meg. Leggyakrabban a bőr, az ízületek, a vérképző rendszer, a vesék és a központi idegrendszer érintett. A krónikus azt jelenti, hogy hosszú ideig tarthat. Az autoimmun jelentése az, hogy az immunrendszer működése rendellenes, és ahelyett, hogy megvédené a szervezetet a baktériumok és vírusok ellen, a beteg saját szöveteit támadja meg.  Ez autoimmun betegség, amikor az immunrendszer nem képes különbséget tenni az idegen és az egyén saját szövetei, sejtjei között. Az immunrendszer hibásan működik, és egyéb anyagok mellett úgynevezett autoantitesteket kezd termelni. Ezek a szervezet saját sejtjeit idegennek vélik és megtámadják. Az eredmény egy autoimmun reakció, amely bizonyos szervek (ízületek, vese, bőr stb.) gyulladását okozza. Ha a gyulladás jelei hosszú ideig fennállnak - mint az SLE esetében -, akkor szövetkárosodás alakulhat ki, és a normális funkciók károsodhatnak.

Ismert, hogy az SLE-t különféle tényezők válthatják ki, így például a hormonális egyensúlyzavar serdülőkorban, a stressz és környezeti faktorok, úgymint a napfény, vírusfertőzések és gyógyszerek.

Lehet, hogy a betegség lassan kezdődik, és az újabb tünetek csak néhány hét, hónap vagy év leforgása alatt jelentkeznek. Az SLE-nél a leggyakoribb kezdeti tünet az általános fáradtság és rossz közérzet. A legtöbb SLE-s átmeneti vagy tartós láztól szenved, veszít testsúlyából és étvágya is csökken.
Idővel sokaknál kifejlődnek azok a jellegzetes tünetek, amelyeket a test egy vagy több szervének érintettsége okoz. Nagyon gyakori a bőr- és nyálkahártya érintettsége, ami magába foglalhatja a különböző bőrkiütéseket, fényérzékenységet (amikor a napfény kiütést idéz elő), valamint a száj és az orr nyálkahártyáján kialakuló fekélyeket. Az érintettek egy harmadánál, felénél kialakul a jellegzetes "pillangószárny" kiütés az orron és az arcon. Bizonyos esetekben fokozott hajhullás (alopécia) észlelhető. Hideg hatására a kézfej kivörösödik, elfehéredik vagy elkékül (Raynaud-jelenség). Egyéb tünetek lehetnek: duzzadt, merev ízületek, izomfájdalom, vérszegénység, könnyen kialakuló véraláfutás, fejfájás, görcsrohamok, mellkasi fájdalom. A veseérintettség bizonyos fokig a betegek  többségére jellemző és az egyik fő meghatározója a betegség hosszú távú kimenetelének.
A súlyos veseérintettség leggyakoribb tünetei a magas vérnyomás, véres vizelet és fehérjeürítés a vizelettel, illetve ödéma (duzzanat) megjelenése, különösen a lábfejeken, a lábszárakon és a szemhéjakon.  A fent leírt tünetek mindegyike akár az SLE kezdeti stádiumában, vagy a betegség lefolyása alatt bármikor felbukkanhat,

Fényérzékenység
A fényérzékenység a bőr szélsőséges reakciója a napfényre. A ruhával fedett bőrt általában nem érinti.
Diszkoid lupusz
Pikkelyszerű, kiálló, érme alakú kiütés, amely az arcon, a fejbőrön, a fülön, a mellkason vagy a karon jelenik meg. Előfordulhat, hogy heggel gyógyul. A diszkoid bőrelváltozás gyakoribb az afroamerikai gyermekek körében, mint más csoportoknál.
Nyálkahártyafekélyek
Kicsiny sebek, amelyek a száj vagy az orr nyálkahártyáján keletkeznek. Általában fájdalommentesek, de az orrban lévő fekélyek orrvérzést okozhatnak.
Ízületi gyulladás  vakcina-lupus.jpg
Az ízületi gyulladás az SLE-s beteg többségét érinti. Fájdalmat és duzzanatot okoz a kézfej, a csukló, a könyök, a térd, valamint a kéz és láb egyéb ízületeiben. A fájdalom lehet vándorló, azaz egyik ízületről átterjed a másikra, valamint felléphet a test jobb és bal oldalán ugyanazokban az ízületekben is. Az SLE-s esetekben előforduló ízületi gyulladás általában nem okoz tartós elváltozásokat (deformitásokat).
Pleuritisz
A pleuritisz a mellhártya (a tüdőt körülvevő burok) gyulladása, míg a perikarditisz a szívburok gyulladásos betegsége. Ezeknek az érzékeny szöveteknek a gyulladása folyadékgyülemet okozhat a szív vagy a tüdő körül. A pleuritisz jellegzetes mellkasi fájdalommal jár, amely légvételnél erősödik.
Veseérintettség
A vesék érintettsége majdnem az összes SLE-s betegnélmegfigyelhető, és az egészen enyhétől a nagyon súlyosig terjedhet. Kezdetben általában tünetmentes, és csak vizeletvizsgálattal, valamint a veseműködés vérvizsgálatával lehet kimutatni. Az előrehaladott vesekárosodásban szenvedő gyermekek vizelete vért vagy fehérjét tartalmazhat, és duzzanat jelenhet meg főként a lábfejeken és a lábszárakon.
Központi idegrendszer
A központi idegrendszer érintettsége magába foglalja a következőket: fejfájás, görcsrohamok és neuropszichiátriai tünetek, például koncentrációs nehézségek, memóriazavar, hangulatváltozás, levertség és pszichózis (ez egy súlyos mentális állapot, amelyben gondolkodási és viselkedési zavarok alakulnak ki).
A vérsejtek rendellenességei
Ezeket a rendellenességeket a vérsejteket megtámadó autoantitestek okozzák. A vörösvértestek (amelyek az oxigént szállítják a tüdőből a test más szerveibe) pusztulását hemolízisnek nevezzük, mely hemolitikus anémiát (vérszegénységet) okozhat. A pusztulási folyamat lehet lassú és viszonylag enyhe, vagy nagyon gyors, amikor vészhelyzet is előállhat. /  A koronavírus tüskefehérjéje is kiválthatja, ez okozza az oxigénhiányt, ezért hiába teszik lélegeztetőgépre a beteget, az nem fog segíteni rajta! /
A fehérvérsejtek számának csökkenését leukopéniának hívjuk. A trombociták (vérlemezkék) számának csökkenése az úgynevezett trombocitopénia. Azoknál akiknél csökken a trombociták száma, könnyen alakul ki véraláfutás a bőrön, illetve vérzés a test különböző részeiben, például az emésztőrendszerben, a húgyutakban, a méhben vagy az agyban.
Immunológiai rendellenességek
Ezek a rendellenességek a vérben megjelenő, SLE-re utaló autoantitesteknek tulajdoníthatóak:
a) antifoszfolipid antitestek jelenléte
b) natív (természetes) DNS elleni antitestek (a sejtekben lévő genetikai anyag ellen irányuló autoantitestek). Elsősorban az SLE-s betegekben jelennek meg. Ezt a tesztet gyakran meg kell ismételni, mert natív DNS elleni antitestek szintje emelkedik, amikor az SLE aktív stádiumban van, és ez a teszt segít az orvosoknak a betegség aktivitási fokának mérésében.
c) Sm elleni antitestek: a név annak a betegnek a nevére (Smith) utal, akiknek a vérében először találtak ilyen ellenanyagot. Ezek az autoantitestek szinte kizárólag SLE-s betegek szervezetében termelődnek, ezért gyakran segítenek megerősíteni a diagnózist.
Antinukleáris antitestek (ANA)
Ezek az autoantitestek a sejtmag ellen irányulnak. Szinte az összes SLE-s beteg vérében megtalálhatók. A pozitív ANA lelet önmagában azonban még nem bizonyíték az SLE-re, mivel ez a teszt pozitív lehet más betegségekben is, sőt, enyhén pozitív az egészséges gyermekek körülbelül 5-15 százalékánál is.

/  Ismerős tünetek? Hát persze! - Ezeket a tüneteket mind kiválthatja a tüskefehérje, akár fertőzés, akár a vakcinázás következményeként! Ezért nehéz elkülöníteni a vakcina- mellékhatásokat a koronavírus tüneteitől. /

A BUERGER-KÓR

A betegség nem gyógyítható, kiváltó okát valójában nem tudják, de mivel az érszűkítő hatású anyagok is kiválthatják, legegyszerűbb volt a dohányzásra fogni a felbukkanását, mivel az amúgy is üldözendő. Ám felvetődik a kérdés: mi a helyzet a koffeinnel, és az érszűkítő hatású gyógyszerekkel, vagy egyéb hatóanyagokkal, vegyszerekkel, mérgekkel?

A Buerger-kór, más néven trombangitisz obliteráns a végtagok kis és közepes ereinek gyulladásával és súlyos esetben elzáródásával járó ritka betegség. A kórkép hátterében nem a klasszikus érelmeszesedés áll. Pontos oka nem ismert, kialakulásában több tényező játszik szerepet. immunológiai folyamatok, genetikai faktorok és véralvadási rendellenesség együttes hatásai is hozzájárulhatnak az érfal szakaszos károsodásához, elzáródásához.

A betegség  az antifoszfolipid szindrómához is társulhat. vakc-buerger.jpg

Tünetei:

A lábak, illetve a karok kis és közepes méretű artériáinak gyulladása, vérrögösödése majd ennek következményeként elzáródása. A végtagok csökkent vérellátásának tünetei a hűvösségérzet, az érzéketlenség, bizsergés, égő érzés, a végtagok elszíneződése, illetve a fájdalom. A bőr elvékonyodhat, kifényesedhet, a szőrnövekedés lecsökken. Ezek a tünetek fokozatosan jelennek meg, az ujjbegyekben, illetve a lábujjakban kezdődnek, és onnan haladnak felfelé a karon, illetve a lábon. A lábakban terhelésre (például hosszabb séta után) is megjelenhet a fájdalom, illetve görcs. A betegség előrehaladásával a görcsök fájdalmasabbá válnak, és hosszabb ideig tartanak. Késői szakaszban bőrfekélyek, üszkösödés, vagy a kettő együtt is jelentkezhet, ennek súlyos következménye az amputáció lehet. A betegek kis részénél az artériás gyulladás mellett a vénái is begyulladnak, általában a felszínes visszerekben.

Elsősorban a végtagok kisebb erei érintettek, gyakran az ujjakon kezdődik a vérellátási zavar. Ez fájdalommal, sebek kialakulásával jár. Eleinte, leggyakrabban gyalogláskor, átmeneti fájdalmat érez a beteg a lábfejben, amely pihenésre szűnik. Ritkábban a felső végtagok érintettek, fizikai tevékenység hatására a kézujjak is fájdalmassá válhatnak. Gyakran kíséri ezt a tünetet vándorló felületes visszérgyulladás, mélyvénás trombózis nélkül. Az ujjakon bőrpír, sápadtság egyaránt kialakulhat, súlyosabb vérellátási zavar esetén hólyag, majd nagyon fájdalmas fekély jöhet létre. Ha a vérellátás nem állítható helyre, akkor amputációra is sor kerülhet.

MENSTRUÁCIÓS ZAVAROK ÉS VETÉLÉSEK- https://www.health.com/condition/menstruation/formerly-menstruating-people-covid-vaccine-unexpected-bleeding

Sokan váratlan menstruációs vérzést és vetélést tapasztaltak a SARS-CoV-2 oltás után. vakcina-mensruacios-zavarok-tablazat.jpg

 A megváltozott menstruációs vérzésmintázatnak ezt a feltörekvő jelenségét a jelenleg és korábban menstruáló emberek  önkéntes mintáján vizsgáltuk egy web-alapú felmérés segítségével. Ebben a mintában a rendszeres menstruációs ciklusú emberek 42%-a a szokásosnál erősebben vérzett, míg 44%-uk nem számolt be változásról a védőoltás után. A jellemzően nem menstruáló válaszadók közül a hosszan tartó reverzibilis fogamzásgátlót szedők 71%-a, a nemet megerősítő hormonokat szedők 39%-a és a posztmenopauzás korban lévők 66%-a számolt be áttöréses vérzésről. Azt találtuk, hogy a megnövekedett/áttöréses vérzés szignifikánsan összefügg az életkorral, a vakcina szisztémás mellékhatásaival (láz, fáradtság), a terhességgel vagy születéssel, valamint az etnikai hovatartozással.

Fokozott vérzés fordulhat elő a SARS-CoV-2 vakcina beadása után; 

 A válaszadók arról számoltak be, hogy az oltások után 1-7 nappal (1. dózis: 31,4%; 2. dózis: 37,0%), 8-14 nappal az oltás után (1. dózis: 25,9%; 2. adag: 23,6%) vagy több mint 8-14 nappal észleltek változást a menstruációjukban. 14-en az oltás beadása után (1. dózis: 29,9%; 2. dózis: 26,8%), a többi válaszadó pedig arról számolt be, hogy menstruált, amikor megkapták az oltást (1. adag: 12,7%; 2. adag: 12,5%). Összességében 42,1% számolt be erősebb menstruációs áramlásról az oltások után,

 A nem menstruáló, premenopauzában lévő válaszadók (N=1815) hormonális kezelésben részesülő válaszadói közül a többség (65,7%) tapasztalt áttöréses vérzést az oltás után, bár ez szignifikánsan eltért a csak LARC-t használó válaszadók (70,5%) és a nemet megerősítő kezelést igénybe vevő válaszadók között. (38,5%). A hormonkezelést nem kapó posztmenopauzás emberek (N=238) körében a válaszadók 66,0%-a számolt be áttöréses vérzésről

A menstruáló és korábban menstruáló emberek elkezdték megosztani, hogy váratlan vérzést tapasztaltak, miután 2021 elején beadták nekik a SARS-CoV-2 vakcinát

. Az oltóanyag-vizsgálati protokollok általában nem követik nyomon a jelentős nemkívánatos eseményeket hét napnál tovább, és a további nyomon követési kérdések nem foglalkoznak a menstruációs ciklusokról vagy a vérzésről.

Megdöbbentő felfedezés a rejtett Pfizer vakcina tanulmányokban: 23/01/2022 · Végül az eredmények azt jelentették, hogy az esetek legalább 87,5% -ában a terhes nők elvesztették gyermekeiket a Covid oltás után! http://www.riotimesonline.com/brazil-news/modern-day-censorship/shocking-revelations-in-hidden-pfizer-vaccine-studies-nearly-100-death-rate-among-unborn-children-in-pregnant-women/

Ezért a gyártók nem tudtak –/  vagy nem is akartak? /- foglalkozni azzal, hogy ez a megfigyelés mennyiben a véletlen egybeesés vagy a vakcinák lehetséges mellékhatása. A médiában orvosok és közegészségügyi szakértők siettek kijelenteni, hogy „nincs biológiai mechanizmus” vagy „nincs adat”, amely alátámasztaná az oltás beadása és a menstruációs változások közötti kapcsolatot. Más esetekben a szakértők úgy nyilatkoztak, hogy ezek a változások inkább a „stressz” következményei.

 / Milyen stresszé? A vírustól, vagy a kísérleti vakcinától fellépő pánik okozta stresszé? Vagy a vakcinák olyan stresszhormonok termelődését váltják ki, amik felborítják a hormonális egyensúlyt is !? /

Valójában több elfogadható biológiai mechanizmus létezik, amelyek megmagyarázzák az összefüggést az akut immunprobléma, például egy vakcina , ennek megfelelő és jól ismert szisztémás hatásai a vérzéscsillapításra és a gyulladásra , valamint a méh menstruációjavító mechanizmusai.

A vakcinák az immunrendszer mozgósításával működnek, hogy megvédjék a betegségektől, ha expozíció történik. Ez az immunaktiváció fontos, bár más lokalizált (pl. fájdalom az injekció beadásának helyén) vagy szisztémás (például fáradtság, láz) gyulladásos válaszok sorozatát is kiválthatja. Kevés olyan tanulmány létezik, amely felméri az oltásnak a menstruációs ciklusra gyakorolt ​​közvetlen hatását. Egy 1913-ban készült tanulmány megállapította, hogy a tífusz elleni vakcina menstruációs rendellenességekkel járt, amelyek a női minták több mint felében kimaradt, késői és korai menstruációt, kényelmetlenséget és erős vérzést jelentettek.  A hepatitis B vizsgálatok azt is jelezték, hogy a menstruáció megváltozhat, és egy HPV forgalomba hozatalát követő biztonsági tanulmány megállapította, hogy a résztvevők több mint negyede számolt be menstruációs rendellenességről  bár a petefészek-elégtelenség, a csökkent termékenység egyik típusa, amelyet az esetleírások alapján elemeztek, nem társult ehhez a vakcinához.

A  jelenlegi COVID-19 világjárvány és oltási kampány sebessége és lefedettsége akaratlanul is rávilágíthatott a felnőttkorban beadott, különösen immunogén vakcinák korábban ismerten mellékhatására, vagyis arra, hogy a szisztémás gyulladásos válaszok egyes egyéneknél gyakoribbak bizonyos a célszervekben, pl. mint a méh. https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.10.11.21264863v2.full

/ Az oltások után meredeken megugrott a halálozás éscsökkent az élveszületések száma /  halalozas-elveszuletes-2018--22.jpg

Az ADE-SZINDRÓMA- amiről szintén tudtak a gyógyszergyártók

Hogyan ronthatja el a COVID-19 vakcina az immunrendszert.- Dr. Joseph Mercola elemzése

Koronavírus antitestfüggő fokozása
A tanulmány szerint, amely megvizsgálta, hogy a COVID-19 vakcinakísérlet résztvevőinek hogyan adnak megalapozott beleegyezést, a közzétételi űrlapok nem tájékoztatják az önkénteseket arról, hogy a vakcina súlyosabb betegségre hajlamossá teheti őket, ha vírusnak vannak kitéve.
Koronavírus elleni vakcina korábbi erőfeszítései - beleértve a SARS, a MERS és az RSV kezelését is - komoly aggodalmat mutattak ki:
A vakcinák hajlamosak antitestfüggő fokozódást (ADE) kiváltani.
Az ADE azt jelenti, hogy a fertőzés elleni immunitás fokozása helyett a vakcina valóban fokozza a vírus képességét bejutni és megfertőzni a sejtjeit, súlyosabb betegséghez vezet, mint ha nem oltották volna be
A halálos Th2 immunopatológia egy másik lehetséges kockázat. A hibás T-sejt-válasz allergiás gyulladást válthat ki, és az immunkomplexeket képző rosszul működő antitestek aktiválhatják a komplement rendszert, ami légúti károsodást okoz.
Bizonyíték van arra, hogy az idősek, - akik a legsúlyosabb COVID-19-nek vannak kitéve és szintén a leginkább kiszolgáltatottak az ADE és a Th2 immunopatológiának
A tanulmány 1 „Informált beleegyezés nyilvánosságra hozatala a COVID-19 oltóanyagot súlyosbító klinikai betegség kockázatának oltási kísérleti alanyai számára” című tanulmányban, amely a Nemzetközi Klinikai Gyakorlati Hivatalban, 2020. október 28-án jelent meg, rámutat, hogy a „COVID-19 vakcinák célja a semlegesítés kiváltása. Az antitestek érzékenyebbé tehetik az oltottakat a súlyosabb betegségre, mintha nem oltották volna be őket. "
„A SARS, MERS, és RSV elleni vakcinákat soha nem hagyták jóvá,
és az ilyen vakcinák kifejlesztése és tesztelése során nyert adatok komoly mechanisztikus aggodalmat sugallnak: azt az oltóanyagot, amelyet empirikusan a hagyományos megközelítés alapján terveztek (amely a módosítatlan vagy minimálisan módosított koronavírus víruscsúcsból áll semlegesítő antitestek kiváltására), legyenek azok fehérjéből, vírusvektorból, DNS-ből vagy RNS-ből állva, és a szállítási módtól függetlenül, az antitestfüggő fokozással (ADE) súlyosbíthatják a COVID-19 betegséget "
„Ez a kockázat kellően elhomályosul a folyamatban lévő COVID-19 vakcinakísérletek klinikai vizsgálati protokolljaiban és beleegyezési formanyomtatványaiban, hogy valószínűleg nem fogja megfelelően megérteni ezt a kockázatot a páciens, meggátolva ezzel a kísérleti alanyok valóban megalapozott beleegyezését.
Az ADE specifikus és jelentős COVID-19 kockázatát jól láthatóan és függetlenül kellett volna nyilvánosságra hozni és be kell jelenteni a vakcinakísérletekben jelenleg résztvevő kutatóknak, valamint a vizsgálatokba toborzottaknak és az oltás jóváhagyása után jövőbeli betegeknek, hogy megfeleljenek az orvosi a betegek megértésének etikai normája a tájékozott beleegyezés érdekében. ”
Mi az antitestfüggő javítás?
Amint azt az International Journal of Clinical Practice cikk szerzői megjegyezték, a koronavírus elleni vakcina korábbi erőfeszítései - a súlyos akut respirációs szindróma koronavírus (SARS-CoV), a közel-keleti respirációs szindróma koronavírus (MERS-CoV) és a respiratoris syncytialis vírus (RSV) esetében - komoly aggodalomra derült fény:
A vakcinák hajlamosak antitestfüggő fokozás kiváltására.
Pontosan mit jelent ez? Dióhéjban ez azt jelenti, hogy a védőoltás nem csak fokozza a fertőzés elleni immunitását, hanem fokozza a vírus azon képességét, hogy bejusson és megfertőzze a sejtjeit, ami súlyosabb betegséghez vezet, mint ha nem oltották volna be.
Ez pontosan az ellentéte annak, amit egy oltóanyagnak meg kell tennie, és egy jelentős probléma, amelyre már a COVID-19 vakcina bevezetésének kezdetén rámutattak. A 2003. évi „Antitest-függő vírusfertőzés és betegség fokozása” című áttekintő cikk így magyarázza:
„Általában a vírusspecifikus antitesteket vírusellenesnek tekintik, és számos módon fontos szerepet játszanak a vírusfertőzések elleni védekezésben. Bizonyos esetekben azonban a specifikus antitestek jelenléte előnyös lehet a vírus számára. Ez az aktivitás a vírusfertőzés antitestfüggő fokozása (ADE) néven ismert.
A vírusfertőzés ADE olyan jelenség, amelyben a vírusspecifikus antitestek fokozzák a vírus bejutását, és egyes esetekben a vírus replikációját monocitákba / makrofágokba és granulocita sejtekbe az Fc és / vagy komplement receptorokkal való kölcsönhatás révén.
Erről a jelenségről in vitro és in vivo számoltak be, amelyek számos közegészségügyi és állat-egészségügyi jelentőségű vírus- családot és nemzetséget képviselnek. Ezeknek a vírusoknak van néhány közös jellemzőjük, mint például a preferált replikáció a makrofágokban, a perzisztencia kialakításának képessége és az antigén sokféleség. Egyes vírusok számára a fertőzés ADE-je nagy gondot jelentett.
https://articles.mercola.com/.../coronavirus-antibody...    

Immunszupresszió megjelenése az oltottaknál angliai adatok alapján: https://expose-news.com/2022/04/24/gov-reports-triple-jabbed-developing-a-id-s-since-new-year/

A Pfizer tudta, hogy a vakcina ölni fog. A magyar médiákban erről sem jelent meg semmi !  http://thegratefullight11.wordpress.com/2022/03/28/pfizer-knew-their-vaccine-would-kill/

https://gemmaodoherty.com/the-may-edition-of-the-irish-light-is-here-pfizer-knew-their-vaccine-would-kill/

https://www.infoslibres.info/2022/04/23/pfizer-knew-their-vaccine-would-kill

A Pfizer tudott az immunszupresszió jelenségéről: https://shtf.tv/fda-and-pfizer-knew-covid-shot-caused-immunosuppression

A "váratlan" mellékhatások elismerése,- ami csak részben fedi a valóságot: https://shtf.tv/fda-and-pfizer-knew-covid-shot-caused-immunosuppression/

. Az FDA által közzétett új adatok rávilágítottak arra, hogy mely mellékhatások várhatók a Pfizer vakcina emlékeztető adagjának beadása után. Az antitestszintek mért csökkenése a vakcina második adagjának beadása után erről tájkoztatta az ajánlókat: http://euroweeklynews.com/2021/09/19/pfizer-reveal-unexpected-third-dose-vaccine-side-effect/

 Komoly aggályok merültek fel a Pfizer koronavírus elleni vakcinájának korai tételeinek minőségével kapcsolatban, derült ki az EU egészségügyi szabályozó hatóságának jelentéséből: https://www.dailymail.co.uk/news/article-9346243/Leaked-documents-reveal-major-concerns-quality-early-batches-Pfizers-Covid-vaccine.html

 

vakcina-autoimmun-betegsegek.png

Mindezeket a később, csak hónapok, vagy évek múlva megjelenő megbetegedéseket külön kezelik, holott nyilvánvalóan összeköthetők a vakcinákban levő antigének immun-alapú vérrögképződést fokozó hatásával! Az ADE kialakulása szintén fokozhatja a gyulladásos jelenségeket, ami befolyásolja az érfalak áteresztőképességét és hatása lehet a vérrögképződésre is. Az élő szervezetben a biológiai-biokémiai folyamatok összefüggenek, nem kezelhetők külön jelenségekként, ahogyan azt a nyugati orvoslás teszi. Ha egy rendszer működése felborul, annak hatása van a többire is! Az mRNS átírása-leolvasása során is előfordulhat, hogy a riboszóma többször is leolvassa, vagy nem a kezdőfehérjénél kezdi a leolvasást, vagy rossz helyre kerül a szünet, és megváltozik az erdetileg kódolt fehérjesorrend,-  ebben az esetben olyan antigének keletkezhetnek, amik többféle gyulladást, káros immunreakciót okozhatnak, vagy toxikusak is lehetnek. A vakcinák okozta megbetegedések közös jellemzője az erek gyulladása és szűkülete.  A vakcinagyártók a korábbi kísérletezéseikből tudtak ennek a lehetőségéről, de arról is, hogy az mRNS tartósan be is épülhet a DNS-be, genetikai károsodást okozva, ami már öröklődik is. ezek olyan, genetikai alap-ismeretek, amiket nem lehet letagadni ,megcáfolni, csak elhallgatni, amit meg is tettek.

A vakcinák toxicitását, és a vírustüske önmagában való toxicitását pedig az „idő hiányában” nem vizsgálták: ezt tette lehetővé az „EUA,- a sürgősségi engedély megadása, arra hivatkozva, hogy nincs hatékony hatóanyag, vagy gyógyszer a koronavírus ellen, holott ez hazugság volt! A Covid- betegség tüneteit, mit mostanra kiderült, maga a vírustüske, mint antigén okozza! és a vakcinákkal ezt termeltetik a sejtekkel! Ezért nem lehet megkülönböztetni, hogy valaki a vírustól, vagy az oltástól lett beteg, és lehet ráfogni az oltottakra, hogy megfertőződtek! A PCR teszt a vírustüske fehérjét ismeri fel, azt nem tudja megkülönböztetni, hogy az honnan származik, de validálva sem lett az élő, fertőzőképes vírus kimutatására, vagy annak mennyiségi meghatározására. A FDA kezdetben több hatásosnak vélt hatóanyag klinikai kipróbálását is javasolta, többek között az Ivermectin és a Hydroxychlorokint, de tudták, hogy ha ezek használatát engedélyezik, akkor a sürgősségi engedély nem adható meg a kísérleti vakcinákra! Ezért az FDA visszavonta az ajánlást, amit a WHO azonnal átvett, majd később már hiába vette le a tiltást a honlapról, az mindenhol megmaradt, és az orvosokat büntették a gyógyításért.

Az oltottak a második adagtól kezdve olyan vírustüske-fehérjesorrend ellen termeltek antitesteket, amik nem védték meg őket a mutációktól. Csak addig nem lettek betegek, amíg nem találkoztak a vírussal. A harmadik és sokadik adagok hatását már nem tesztelték, eredetileg egy, vagy két adagra adták ki az EUA engedélyeket. A gyermekek minimális fertőződési aránya és kevésbé súlyos megbetegedése miatt számukra a vakcinák veszélyesebbek, mint hasznosak, a  várandós kismamák esetében a vetélések nagyobb kockázatot jelentenek, mint a vírus okozta fertőződés és halás esélye!

Az FDA, Fauci, és a Pfizer ellen több helyen elkezdődtek a perek. A Pfizer kísérletek dokumentumait már kiperelték, a cégnek kötelessége azokat folyamatosan nyilvánosságra hozni.

Ezért lesz vége a Covid „járványnak”? Ha szerencsénk van, akkor igen.

De felkészül a „kombioltás” és már támadnak az új vírusok: a majomhimlő és a madárinfluenza,utóbbi miatt máris elkezdték kiirtani a kistermelők baromfi állományát.

Megmondták előre: 2020-30 a járványok évtizede lesz/

 
 


Archívum

Naptár
<< December / 2022 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 136466
30 nap: 5024
24 óra: 135