Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


KLÍMAHISZTI- A ZÖLD POKOL

Az út a Zöld Pokolba a népszámláláson keresztül vezet

article preview

Ahogy „világjárvány” és gyilkos vírus sem volt, úgy a klímahiszti is csak egy félrevezetés a pánikkeltéshez, ami a Great Reset végrehajtásához kell

Tudósok ezrei írnak alá hivatalos nyilatkozatot: „Nincs klíma-vészhelyzet”

Egyre több tudós és más szakember és szakértő van azon az állásponton, hogy az úgynevezett „globális felmelegedés” és más éghajlat-változási fikciók csak ilyenek: fikció .

Közülük legalább 1200-an aláírták az éghajlati világnyilatkozatot, amely kijelenti, hogy „nincs klímavészhelyzet”, annak ellenére, hogy a korrupt kormányok és tudományos intézmények állítják.

Kiderült, hogy az éghajlat mindig változik. Az emberek pedig alig vagy egyáltalán nem játszanak szerepet a hőmérsékletben és az időjárási mintákban, amelyeket olyan tényezők határoznak meg, amelyek az emberiség irányításán kívül esnek.

 A politikai berendezkedés és hivatalos „tudományos” oldalai azt állítják, hogy ez egy „rendezett” ügy, de a Klíma Világnyilatkozat mást ír elő. (Kapcsolódóan: Több száz tudós írt alá egy hasonló nyilatkozatot még 2019-ben, amelyben az állítólagos klímavészhelyzetet fikciónak nyilvánította.)

 A norvég fizikai Nobel-díjas professzor, Ivar Giaever a nyilatkozat egyik aláírója. Azt mondja, hogy a klímaváltozás dogmái inkább vallások, mint tudományok – a Klíma Világnyilatkozat aláíróinak teljes listája itt érhető el.

„A modern kori „letelepedett” éghajlat-tudományokkal szembeni ellenállás mértéke figyelemre méltó, tekintve, hogy az akadémián milyen nehéz támogatást szerezni minden olyan éghajlat-kutatáshoz, amely eltér a politikai ortodoxiától” – írja a Legal Insurrection .

„A nyilatkozat másik vezető szerzője, Richard Lindzen professzor „abszurdnak” nevezte a jelenlegi éghajlati narratívát, de elismerte, hogy dollár milliárdok, valamint a támogatástól függő akadémikusok és napirend-vezérelt újságírók könyörtelen propagandája jelenleg azt mondatja velük, hogy ez nem abszurd.

 A globális felmelegedés körülbelül olyan valóságos, mint a húsvéti nyuszi

Az egyik gyakori „bizonyíték”, amelyet az éghajlati vészhelyzet narratívája mellett állítottak fel, az éghajlati modellek konzorciuma, amelyek azt állítják, hogy matematikát és tudományt használnak a globális felmelegedés létezésének „bizonyítására”.

 Ezek az éghajlati modellek központi szerepet töltenek be az éghajlatváltozásról szóló vitában, és mégis csupán annak a termékei, amilyennek megalkotóik akarják őket – azaz bármit mutatnak meg, amit az őket létrehozó emberek akarnak.

„Meg kell szabadulnunk a kiforratlan éghajlati modellekbe vetett naiv hittől” – áll az éghajlati világnyilatkozatban. „A jövőben a klímakutatásnak lényegesen nagyobb hangsúlyt kell fektetnie az empirikus bizonyítékokra.”

A CLINTEL Csoport akciótervet készített az éghajlati menetrend elleni küzdelemre. Ez a terv a következő főbb pontokat tartalmazza, amelyeket a CLINTEL-csoport szerint megfontolásra ajánl a kormányoknak és a vállalatoknak világszerte:

A természetes okok hozzájárulnak az éghajlat változásaihoz

A felmelegedés a vártnál lassúbb volt

Nem megfelelő modellek alapján alakítják ki a klímapolitikát

A szén-dioxid nem szennyező anyag – táplálék a növények számára és a földi élet alapja

A globális felmelegedés, feltételezve, hogy egyáltalán valós, nem növelte a természeti katasztrófák előfordulását

Az éghajlat-politikának tiszteletben kell tartania a tudományos és gazdasági realitásokat – nem képzelt fikciókat.

„Nincs klíma-vészhelyzet” – mondja a CLINTEL Group. „Ezért nincs ok pánikra és riadalomra. Határozottan ellenezzük a 2050-re javasolt káros és irreális nettó nulla szén-dioxid-kibocsátási politikát. Ha jobb megközelítések születnek, és minden bizonnyal meglesznek, akkor elegendő időnk van az átgondolásra és az újbóli alkalmazkodásra.”

„A globális politika célja a „mindenki jóléte” kell legyen, megbízható és megfizethető energia mindenkori biztosításával. Egy virágzó társadalomban a férfiak és a nők jól képzettek, alacsony a születési arány, és az emberek törődnek a környezetükkel.”

Az úgynevezett „új zöld megállapodás” politikának a lehetővé tétele, hogy elfogadja a CLINTEL-csoport javaslatát, amely nem teszi lehetővé a jólét, és a jelenlegi ismert élet teljes megsemmisítését.

Az igazság az éghajlatról a ClimateScienceNews.com oldalon található.

/ Ethan Huff – Natural News, 2022. augusztus 22 /

https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=257764   

https://www.naturalnews.com/2022-08-23-scientists-sign-formal-declaration-no-climate-emergency.html

A szén-dioxid-szintnek semmi köze a globális hőmérséklethez

William Kininmonth meteorológus, a Global Warming Policy Foundation (GWPF) munkatársa új tanulmányt / https://www.thegwpf.org/content/uploads/2022/09/Kininmonth-Greenhouse-Effect.pdf /   írt az úgynevezett „üvegházhatású gázokról”, amelyből kiderül, hogy a szén-dioxid (CO2) nincs hatással a globális hőmérsékletre, ahogy azt sokan hamisan állítják. A CO2 a legrosszabb esetben „minimális hatással van” a hőmérsékletre és az éghajlatra, amely folyamatosan változó állapotban van olyan tényezők miatt, amelyek messze kívül esnek az emberiség által szabályozható határokon. A bolygó felmelegedéséért nagyrészt az óceán mozgása a felelős, nem a tehénfing.

Kininmonth szerint „el kell ismerni”, hogy a CO2 nem probléma, ha a felmelegedési trendekről van szó. Az emberek mindig kilélegzik a CO2-t, a növények pedig mindig belélegzik – és ezen soha semmiféle klímaváltozás nem változtat. Többé nem szükséges minden marhát levágni, minden gázüzemű autót megsemmisíteni, és emberek milliárdjait kiirtani. Függetlenül attól, hogy az élet a szokásos módon folytatódik, vagy egy „zöld” átmenetbe kényszerül, a felmelegedés (és lehűlés) minták ettől függetlenül megteszik, amit tenni fognak. "A modellek nem képesek reprodukálni a pontos energiaáramlást, és ez az éghajlati rendszer működésének alapja" - tette hozzá Dr. John Christie, az Alabamai Egyetem légkör- és földtudományi professzora . Mindezek ellenére az uralkodó éghajlati állítások továbbra is a fosszilis tüzelőanyagok emberi felhasználását jelzik a globális felmelegedés hajtóerejeként. Ennek az az oka, hogy azoknak, akik ezeket az állításokat szorgalmazzák, nagyon sokat nyerhetnek a „zöld” energiára való kényszerű globális átállással. https://climatesciencenews.com/2022-09-30-carbon-dioxide-nothing-to-do-global-temperatures.html

Németország újradefiniálta a kánikulát, hogy zárlatokat és korlátozásokat tudjon elrendelni. A módszer ugyanaz,mint ahogy a WHO átdefiniálta a „járvány” és a „tömegjárvány” fogalmát!

A német meteorológiai szolgálat megváltoztatta a hőhullám definícióját, így minden rövid ideig tartó meleg időszak annak minősül. A korábban 30 Celsius-fok feletti maximummal járó öt egymást követő napos időszakot három egymást követő napos időszakra változtatták, 28 fokos maximummal. Nem világos, hogy a DWD mikor változtatta meg a definícióját, de a Meteorológiai Világszervezet meghatározása szerint a hőhullám öt vagy több egymást követő napon át tartó hosszan tartó hőség, amelynek napi maximumhőmérséklete legalább öt fokkal magasabb, mint az átlagos maximum hőmérséklet.- Kérdés: mikor veszi át az új definíciót a Meteorológiai Világszervezet?

Franciaország „zöld rendőrséget” indít, hogy üldözzék a környezeti bűncselekményeket- az olaszok és németek „oltási ellenőreinek” mintájára!

Gerald Darmanin, Franciaország belügyminisztere bejelentette egy „zöld rendőrség” hadsereg felszabadítását, amelynek feladata lesz a bolygót károsító „környezeti bűncselekmények” büntetésének végrehajtása. „A cél az, hogy minden csendőrdandárban legyenek az ökológia elleni támadásokra kiképzett csendőrök. Forradalom lesz.” 

 Kanadában kormányzati ügynökök a tulajdonosok engedélye nélkül léptek be a farmokba, hogy teszteljék a talaj- és vízforrásokat. Azzal az ürüggyel, hogy ellenőrzik a növényvédőszer maradványokat és a nitrátokat. Ez birtokháborítás, ami lehetőséget ad a büntetésre! Justin Trudeau fiatal globalista kanadai miniszterelnök még júliusban szorgalmazta a klímaváltozás elleni küzdelem felgyorsítását a műtrágyák nitrogénkibocsátásának 30 százalékos csökkentésével az évtized végén. A Kanadai Környezetvédelmi és Klímaváltozási Minisztérium (ECCC) új létesítményt épít Winnipegben, amely lőfegyverek tárolójának, kihallgatószobáknak, biológiai laboratóriumoknak, médiakapcsolati irodáknak, „ellenőrzött csendes helyiségeknek” és hírszerzési létesítményeknek ad otthont. A tervezett „lőfegyvertároló” helyiségek folyosóján több bizonyítékszoba, kihallgatási osztály és egy felvételi helyiség található, ami nem más, mint egy „intelligens szoba”, hogy a kanadai titkosszolgálat munkatársai kémkedhessenek a gazdálkodók és gazdálkodók után, hogy hátha elkövettek olyan „klímabűnöket”, amelyek ellen büntetőeljárás indulhat.

 A globális kormányok a közelmúltban hadat üzentek a nitrogénnek, a növényi műtrágyák kulcsfontosságú elemének, és úgy tűnik, készen állnak arra, hogy kihallgatják azokat a gazdákat, akik nitrogént alkalmaznak a terményeikre. Hamarosan híreket fog hallani „éghajlati vallomásokról” olyan gazdálkodóktól, akiket börtönbe vetnek azért, mert olyan mezőgazdasági gyakorlatokat folytattak, amelyek élelmiszert termelhetnek. Bár a szövetségi kormány még nem erősítette meg, a feltételezések szerint a vízmintavételt, amelyről most tudjuk, hogy folyamatban van, alapmérésként fogják használni a műtrágyahasználat csökkentésének kikényszerítésére.

Az időjárás módosítható! - A HAARP - Az irányított energia erős technológia, és felhasználható az ionoszféra felmelegítésére, hogy az időjárást a hadviselés eszközévé alakítsa. Az amerikai hadsereg ugyan 2014 ben leállította a kutatásokat, de láttuk, mire voltak képesek a biolaborok eltitkolására is. Egy 1996-os CBC TV dokumentumfilm bemutatta a környezetmódosítási technikák hatásait. A jelentés szerint az alaszkai HAARP létesítmény az Egyesült Államok légierejének védelme alatt képes volt tájfunokat, földrengéseket, áradásokat és aszályokat okozni. A légierő jelentése a továbbiakban kifejtette, hogy az időjárás-módosítás a hazai és nemzetközi biztonság részévé válhat, és támadó és védekező alkalmazása is lehet. A jelentés azt is megállapította, hogy csapadék, köd és vihar keletkezésének képessége; az űr időjárásának megváltoztatása; és mesterséges időjárás létrehozása a katonai technológia integrált készletének részét képezik. Az MSN  2013. júliusi híradása szerint a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) a Nemzeti Tudományos Akadémia (NAS) geomérnöki és klímamanipulációs projektjét segítette. https://www.climatesciencenews.com/2022-09-07-us-military-technology-typhoons-earthquakes-floods-droughts.html

Az első pánikkeltés a vírushiszti volt

Azért kellett a „világjárvány”, hogy bevezethessék a QR kódos „interoperábilis” rendszert, ami majd kell a totális kontrollhoz és megfigyeléshez. Ez volt a szoktatás az engedelmességhez. Előbb az emberi méltóságunktól fosztottak meg az önrendelkezési jogunk eltörlésével. Mert „felelősek vagyunk egymásért”! – Ez a szlogen most is!

A járvány kellett ahhoz is, hogy engedélyt tudjanak szerezni a génmódosító mRNS technológiák használatához, és azokat elfogadják az emberek. Nem mellesleg hatalmas profitot is hozott a gyógyszercégeknek és a bankoknak is.

Ezután jött a következő lépés, a korábban már belebegtetett klímaváltozás miatti pánikkeltés:

Felelős vagy a globális felmelegedésért, mert káros anyagokat bocsájtasz ki, ezért úgy fogunk leszoktatni róla, hogy adókat vetünk ki rád, mi, akik a szennyező dolgokat eladjuk neked!

Az adókat megfizetni nem tudó állampolgárok vagyona pedig a bankok tulajdonába fog kerülni, a lakások kényszerű modernizálására felvett hitelek meg nem fizetése esetén úgyszintén! A lakásokat ugyanis energetikai és kibocsájtási kategóriákba sorolták, és 2 évente kötelező lesz egy kategóriát előre lépni: ha nem, azért büntetés jár, ha nincs rá pénz, hitelből kell megcsinálni. De a felsőbb kategóriákat a középosztály nem fogja tudni elérni a drágulás és a nem ennek megfelelő kereseti viszonyok miatt, ezért vagy eladják az ingatlanokat, vagy elveszítik azokat, és bérletre kényszerülnek. Az autók esetében ugyanez a helyzet. A háztartási gépek esetében is. A megfelelő kibocsájtási szint a luxuskategóriába fog esni az átlagember számára!

A „zöldítés” zöld pokla pedig további trilliárdokkal gazdagítja a globális elitet!

A németeknél már be is vezették a CO2 adót!

Szén-dioxid-adót vezettek be Ausztriában, aminek értelmében szombattól a kibocsátott károsanyagok után tonnánként 30 eurót kell majd befizetni. Az adó tervezete alapján ezt az összeget évről évre növelni fogják, arra sarkallva az embereket, hogy az autó helyett alternatív, környezetkímélőbb közlekedési módot válasszanak.

Az osztrák gazdaságkutató intézet (Wifo) számításai szerint az adó 8,6 eurócenttel (azaz 36 forinttal) fogja megemelni a benzin literenkénti árát, míg a dízelét 9,9 eurócenttel (42 forinttal). Az adóból befolyt összeget az ország új, klímabónusz nevű támogatásának alapját fogják bővíteni. -Beszedik, hogy visszaadják? A jövő évtől pedig az adóból befolyt összeget azon emberek jutalmazására használják majd, akik túlnyomórészt vagy teljes egészében tömegközlekedéssel utaznak.

Nem lesz autód,de BÉRELHETSZ HA KELL!

Ne felejtsük el: a CO2 és a nitrogén a növények legfontosabb tápláléka! A Földön az O2-t pedig a növények termelik!

A vagyonunk felméréséhez pedig októbertől globálisan népszámlálás kezdődött mindenhol, névvel, személyes adatokkal, ami összefésülhető a már meglévő adatbázisokkal, és mind feltölthető egy „interoperábilis QR kódos rendszerbe. Hamarosan mindent azonnal be kell jelenteni a megfelelő hatóságnál, ha nem tesszük, büntetés jár érte. Ellenőrizni fognak mindent körülöttünk: ez kell az egészség, és klímavédelmi rendeletek betartásnak kikényszerítéséhez is. Ezért nem lesz tovább szükség a népszámlálásokkal végzett vagyoni, és egyéb felmérésekre. Mert mindent tudni akarnak, és tudni is fognak rólunk: követik a vásárlásainkat és összeegyeztetik a fizetésünkkel, az adóbevallásunkkal, rendőri kísérettel ellenőrök fognak megjelenni a földjeinken, a lakásainkban. Ha eltérést találnak: jön a büntetés! És a QR kód piros lesz, mint az oltáskényszer idején: nem utazhatsz, nem mehetsz dolgozni, nem tudsz vásárolni, ügyeket intézni! Ha nem engedelmeskedsz: meghalsz! Sokan vagyunk „feleslegben” akikre költeni kell, mert öregek, betegek, alkalmatlanok arra hogy profitot hozzanak. Ott lesznek helyettük a robotok!

Az utolsó lépés a készpénz megszüntetése lesz az emberiség rabszolgásítása útján.

 „Nem lesz semmid, de boldog leszel! „

 
 


Archívum

Naptár
<< Október / 2022 >>


Statisztika

Most: 2
Összes: 126252
30 nap: 5128
24 óra: 171